www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Govoriti ili podrazumevati ?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 14, 2006 12:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Govoriti naravno!
Hiljadu puta sam za banalne stvari mislila da se podrazumevaju pa se na kraju ispostavilo da nije bas tako...ipak 100 ljudi 100 cudi. Zato od sad, bez obzira na sve - reci!

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

M@RCHELLO
MUSIC WIZZARD
MUSIC WIZZARD

Godine: 37

Datum registracije: 30 Dec 2005
Mesto: Odzaci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 14, 2006 1:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vec je jedno milion clanova reklo da sve zavisi...ja bih se slozio sa tim,mada u vecini slucajeva ipak govoriti

Love don't let me go

budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 05, 2006 12:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja ipak volim kada se nekad neshto podrazumeva..nekako mi je to znak poverenja..pripadnosti..pazznji.naravno ne kao pravilo ( to je vech ochajno),ali neke stvari...volim

pachule
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 06 Maj 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 05, 2006 12:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uh, sta sam ja sve u zivotu podrazumevala, pa zavrsila kako ne treba. Zato sad govorim i sto treba i sto ne treba, i to po 5 puta. Sto je sigurno sigurno je Wink .

zena_bez_imena
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 46

Datum registracije: 31 Maj 2004

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 06, 2006 11:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kada se govori o svemu.
Komunikacija je u svemu,bas svemu u zivotu najbitnija

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 06, 2006 12:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Definitivno govoriti ! Vrrrrrlo je verovatno da ono shto bih ja podrazumevala u nekoj izjavi moj sagovornik ne bi ili bi, pak, pogreshno razumeo zato shto ne razmishlja u istom smeru kao ja. Ima ljudi sa kojima ste na istoj talasnoj duzini, pa vam se i underlying message podudara, mada vam sa takvima obichno rechi nisu ni potrebne Smile U suprotnom, budimo jasni, koncizni, direktni, bez okolishanja, dvosmislenosti, podrazumevanja,...Princip between the lines iliti izmedju redova obilato koristim iskljuchivo u svojoj poeziji, to je mesto gde asocijacije, naslucivanje, metafore naviru i gde svako ima priliku da pronadje sebe, mozda isto gde sam i ja sebe pronashla i iskazala, a mozda i par redova nize... Wink

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 06, 2006 1:42 pm    Naslov poruke: Re: Govoriti ili podrazumevati ? Na vrh strane Na dno strane

budidobar je napisao/la sledeće:
shta je vama lakshe ? kada se govori o svemu, ili pak podrazumeva ?

vise volim kad mi se kaze..podrazumevanje vrlo cesto donese pogresne zakljucke..lepo bre sve sto treba da bude receno neka bude tako..ne volim citanje izmedju redova..prezirem ustvari

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Mala_Zvezdica
Interceptorov Kikiriki
Interceptorov Kikiriki

Godine: 42

Datum registracije: 21 Dec 2003
Mesto: Frankfurt - Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 06, 2006 1:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lepo sesti i pricati o svemu je naj efikasnije,bilo o cemu da se radi

Suze su coveku najbolji drug,
kada te svi napuste, one se uvek pojave!

JVilkoks
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 17 Dec 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 06, 2006 1:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Smatram da neke stvari ne treba reci. Prosto je tako. Vise se "kaze" cutanjem... A ponekad je lakse precutati, nego reci i pustiti drugu stranu da sama shvati. Naravno, to se samo odnosi na bliske ljude. Ne moze ni svako da razumije cutanje, ali ti sto ne razumiju nisu ni bitni.

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 06, 2006 1:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e pa moram reci da se donekle slazem sa ovim postom iznad..postoje neke stvari koje se ne moraju reci..ali ja sam po prirodi pesimista Mr. Green pa uvek razmisljam o losim stvarima... Laughing naravno, ponekad i rec, i gest i pogled umeju reci sto 1000 reci ne ume..ali sam ja u svom postu podrazumevala nesto sasvim drugo Mr. Green

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 22, 2006 10:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zavisi od situacije ....al uglavnom je bolje reci nesto jer neko nece svatiti dfa vi nesto podrazumevate pa moze doci do razmirica i neslaganja i svadje....

....tvoj i u dobru i u zlu....

Bestijica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Apr 2005
Mesto: Melbourne

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 25, 2006 8:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

najvece greske se prave cak i sa ljudima koje duboko poznajes kad se stvari podrazumjevaju
nista ne podrazumjevajte cist racun duga ljubav sve se razjasni

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Govoriti ili podrazumevati ? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon