:: |
Autor |
Poruka |
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Govoriti naravno!
Hiljadu puta sam za banalne stvari mislila da se podrazumevaju pa se na kraju ispostavilo da nije bas tako...ipak 100 ljudi 100 cudi. Zato od sad, bez obzira na sve - reci!
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Vec je jedno milion clanova reklo da sve zavisi...ja bih se slozio sa tim,mada u vecini slucajeva ipak govoriti
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
ja ipak volim kada se nekad neshto podrazumeva..nekako mi je to znak poverenja..pripadnosti..pazznji.naravno ne kao pravilo ( to je vech ochajno),ali neke stvari...volim
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
pachule Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 433
|
|
Uh, sta sam ja sve u zivotu podrazumevala, pa zavrsila kako ne treba. Zato sad govorim i sto treba i sto ne treba, i to po 5 puta. Sto je sigurno sigurno je .
|
|
|
|
|
|
zena_bez_imena Upućeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 31 Maj 2004 Poruke: 369
|
|
Kada se govori o svemu.
Komunikacija je u svemu,bas svemu u zivotu najbitnija
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Definitivno govoriti ! Vrrrrrlo je verovatno da ono shto bih ja podrazumevala u nekoj izjavi moj sagovornik ne bi ili bi, pak, pogreshno razumeo zato shto ne razmishlja u istom smeru kao ja. Ima ljudi sa kojima ste na istoj talasnoj duzini, pa vam se i underlying message podudara, mada vam sa takvima obichno rechi nisu ni potrebne U suprotnom, budimo jasni, koncizni, direktni, bez okolishanja, dvosmislenosti, podrazumevanja,...Princip between the lines iliti izmedju redova obilato koristim iskljuchivo u svojoj poeziji, to je mesto gde asocijacije, naslucivanje, metafore naviru i gde svako ima priliku da pronadje sebe, mozda isto gde sam i ja sebe pronashla i iskazala, a mozda i par redova nize...
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
budidobar je napisao/la sledeće: | shta je vama lakshe ? kada se govori o svemu, ili pak podrazumeva ? |
vise volim kad mi se kaze..podrazumevanje vrlo cesto donese pogresne zakljucke..lepo bre sve sto treba da bude receno neka bude tako..ne volim citanje izmedju redova..prezirem ustvari
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Mala_Zvezdica Interceptorov Kikiriki
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Dec 2003 Poruke: 5243 Mesto: Frankfurt - Zemun
|
|
lepo sesti i pricati o svemu je naj efikasnije,bilo o cemu da se radi
|
|
|
|
JVilkoks Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Dec 2004 Poruke: 163
|
|
Smatram da neke stvari ne treba reci. Prosto je tako. Vise se "kaze" cutanjem... A ponekad je lakse precutati, nego reci i pustiti drugu stranu da sama shvati. Naravno, to se samo odnosi na bliske ljude. Ne moze ni svako da razumije cutanje, ali ti sto ne razumiju nisu ni bitni.
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
e pa moram reci da se donekle slazem sa ovim postom iznad..postoje neke stvari koje se ne moraju reci..ali ja sam po prirodi pesimista pa uvek razmisljam o losim stvarima... naravno, ponekad i rec, i gest i pogled umeju reci sto 1000 reci ne ume..ali sam ja u svom postu podrazumevala nesto sasvim drugo
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
zavisi od situacije ....al uglavnom je bolje reci nesto jer neko nece svatiti dfa vi nesto podrazumevate pa moze doci do razmirica i neslaganja i svadje....
|
|
|
Bestijica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2005 Poruke: 190 Mesto: Melbourne
|
|
najvece greske se prave cak i sa ljudima koje duboko poznajes kad se stvari podrazumjevaju
nista ne podrazumjevajte cist racun duga ljubav sve se razjasni
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|