www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dobra svadja/Losa svadja
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
Kylix
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 16 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 28, 2006 7:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ne umem da se svadajam. Umem da razgovaram, da diskutujem, da polemisem, ali da se svadjam ne umem. Izludjuje me kad neko povisenim tonom, skoro u afektu, pokusava da me ubedi u nesto ili da odbrani svoje stavove. Najlakse je reci:"Pricaj ti sta hoces, ja sam svoje rekao i tacka!". Gubljenje vremena. Dobra svadja, ako to postoji, bi trebalo da je konstruktivna diskusija.

sirenica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 53

Datum registracije: 11 Apr 2006
Mesto: Novi Sad

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 17, 2006 10:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svadja je sukob misljenja ( uverenja ), i ako se ne bi svadjali medjusobno, to bi znacilo da nesto nije u redu, jer svaki covek je individua za sebe ( ima SVOJE misljenje ).
Svaka svadja je jedna stresna situacija, ali koliko ce ona biti "korisna" ( promeniti nesto ), zavisi od njene konstrukcije. Konstruktivne svadje su one koje nam donose neka moguca resenja, a one druge, koje to ne cine, samo su jos jedan od mnogobrojnih oblika ( vidova ) praznjenja coveka od negativne energije.

danko_1983
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Mar 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 17, 2006 11:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa to je sve do inteligencije,ko je pametniji taj je jaci u svadji,ali moze uvek bez toga

PuNk SuPeRsTaR
*Nečija Slatka Tajna*
*Nečija Slatka Tajna*

Datum registracije: 23 Mar 2006

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 28, 2006 3:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam jako flegmatična i smirena osoba tako da se baš i ne svađam ali jednom kada puknem... bolje je ne biti blizu! Laughing

MISS_J
ELeCTRiC_ChiCK
ELeCTRiC_ChiCK

Datum registracije: 16 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 28, 2006 4:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izbegavam svadje...Stvarno se retko kad svadjam...Uglavnom su to neke porodicne svadjice,koje se uvek dobro zavrse...
Ali zato volim da se raspravljam... Rolling Eyes

Ziggy
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 30 Sep 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 28, 2006 10:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

od loše svađe nema koristi, barem iz mog iskustva

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 28, 2006 11:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad sam ljut ne prilazi mi. Ujedam. To mi pise i na celu kad sam ljut Smile Ne volim da mi bilo ko daje savete (ne kazem ja da ti saveti nisu pametni ali ih ja ne cujem). U tom trenutku pucam bas lako kazem svasta sto mislim i sto ne mislim. Jedine osobe na koje nikada nisam podigao glas su moja mama i devojka sa kojom sam bio 2 godine. Sa caletom imam ortacki odnos i nas dvojica se posvadjamo pa se pomirimo i opet kuliramo Smile Sestra, na nju necu da se derem ali je ne cujem....

Ne volim svadju jer je to po meni bzv bacanje energije. Totalno nepotrebno.

gilence
Princ bez konja - stara garda
Princ bez konja - stara garda

Godine: 46

Datum registracije: 01 Jun 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 29, 2006 9:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da ne postoji dobra i losa svadja. Postoji svadja i konstruktivan(kvalitetan) razgovor.
Ne volim da se svadjam, ali umem Very Happy Sad i to kad krenem, znam da se raspravljam do besvesti. Sto bi pametni ljudi rekli, da tupim k....

Sa devojkom, bilo kojom, od pocetka veze definisem da nam svadja nece doneti nista dobro i da ja besmisleno vrsiti istu radnju...

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 29, 2006 11:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa dobra svadja ....loša nikad dobro ne završi..

budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 05, 2006 10:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dobra - kada unese nov zivot i ljubav u odnos..( obichno se zavrshi negde u nekoj sobi ) Wink

losha - kada taj odnos razbije u "paramparchad"...

Poslednja prepravka: budidobar datum Pet Okt 06, 2006 10:02 am; ukupno izmenjena 1 put

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 05, 2006 10:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobra je ona koja ti pomogne da izbacis negativnu energiju.
Losa je svaka svadja u globali:)

Dajana024
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 39

Datum registracije: 01 Apr 2006
Mesto: DaLeKo....

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 10, 2006 8:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

DObra svadja......pa svadja je svadja,nema dobre svadje....Ja nisam bas svadjalica,ali sam jezicara,imam bas dug jezik,pogotovo u kuci,ali kaze mama da ce mi ga skratiti Smile

Uplela se u đavolja krila, to toliko što se njega tiče...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Dobra svadja/Losa svadja Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon