:: |
Autor |
Poruka |
Kylix Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 16 Jan 2006 Poruke: 63
|
|
Ja ne umem da se svadajam. Umem da razgovaram, da diskutujem, da polemisem, ali da se svadjam ne umem. Izludjuje me kad neko povisenim tonom, skoro u afektu, pokusava da me ubedi u nesto ili da odbrani svoje stavove. Najlakse je reci:"Pricaj ti sta hoces, ja sam svoje rekao i tacka!". Gubljenje vremena. Dobra svadja, ako to postoji, bi trebalo da je konstruktivna diskusija.
|
|
|
sirenica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 11 Apr 2006 Poruke: 183 Mesto: Novi Sad
|
|
Svadja je sukob misljenja ( uverenja ), i ako se ne bi svadjali medjusobno, to bi znacilo da nesto nije u redu, jer svaki covek je individua za sebe ( ima SVOJE misljenje ).
Svaka svadja je jedna stresna situacija, ali koliko ce ona biti "korisna" ( promeniti nesto ), zavisi od njene konstrukcije. Konstruktivne svadje su one koje nam donose neka moguca resenja, a one druge, koje to ne cine, samo su jos jedan od mnogobrojnih oblika ( vidova ) praznjenja coveka od negativne energije.
|
_________________ Zivot se ne meri brojem udaha koje napravimo, vec trenucima koji nam oduzmu dah! |
|
|
|
|
danko_1983 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Mar 2006 Poruke: 161
|
|
Pa to je sve do inteligencije,ko je pametniji taj je jaci u svadji,ali moze uvek bez toga
|
|
|
|
|
|
PuNk SuPeRsTaR *Nečija Slatka Tajna*
|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 7387
|
|
Ja sam jako flegmatična i smirena osoba tako da se baš i ne svađam ali jednom kada puknem... bolje je ne biti blizu!
|
|
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Izbegavam svadje...Stvarno se retko kad svadjam...Uglavnom su to neke porodicne svadjice,koje se uvek dobro zavrse...
Ali zato volim da se raspravljam...
|
|
|
|
|
|
Ziggy Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 705
|
|
od loše svađe nema koristi, barem iz mog iskustva
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Kad sam ljut ne prilazi mi. Ujedam. To mi pise i na celu kad sam ljut Ne volim da mi bilo ko daje savete (ne kazem ja da ti saveti nisu pametni ali ih ja ne cujem). U tom trenutku pucam bas lako kazem svasta sto mislim i sto ne mislim. Jedine osobe na koje nikada nisam podigao glas su moja mama i devojka sa kojom sam bio 2 godine. Sa caletom imam ortacki odnos i nas dvojica se posvadjamo pa se pomirimo i opet kuliramo Sestra, na nju necu da se derem ali je ne cujem....
Ne volim svadju jer je to po meni bzv bacanje energije. Totalno nepotrebno.
|
|
|
|
|
|
gilence Princ bez konja - stara garda
|
Godine: 46
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 1001 Mesto: Novi Sad
|
|
Mislim da ne postoji dobra i losa svadja. Postoji svadja i konstruktivan(kvalitetan) razgovor.
Ne volim da se svadjam, ali umem i to kad krenem, znam da se raspravljam do besvesti. Sto bi pametni ljudi rekli, da tupim k....
Sa devojkom, bilo kojom, od pocetka veze definisem da nam svadja nece doneti nista dobro i da ja besmisleno vrsiti istu radnju...
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
pa dobra svadja ....loša nikad dobro ne završi..
|
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
dobra - kada unese nov zivot i ljubav u odnos..( obichno se zavrshi negde u nekoj sobi )
losha - kada taj odnos razbije u "paramparchad"...
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu.
Poslednja prepravka: budidobar datum Pet Okt 06, 2006 10:02 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Dobra je ona koja ti pomogne da izbacis negativnu energiju.
Losa je svaka svadja u globali:)
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
Dajana024 Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Apr 2006 Poruke: 1071 Mesto: DaLeKo....
|
|
DObra svadja......pa svadja je svadja,nema dobre svadje....Ja nisam bas svadjalica,ali sam jezicara,imam bas dug jezik,pogotovo u kuci,ali kaze mama da ce mi ga skratiti
|
_________________ Ne pitaj gdje ćeš da me nađeš, zli su ljudi sakrili adresu
Daj mi oprost i pošalji lađe, nek me jedra ranjenu donesu
Ne pitaj gdje sam dosad bila, što se telo od tebe ne miče
Uplela se u đavolja krila, to toliko što se njega tiče... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|