:: |
Autor |
Poruka |
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
Zanima me vase misljenje o predrasudama, bilo koje vrste, onim musko/zenskim, ili vezanim za posao...za prijatelje, ili politickim, komsijskim...itd....
ili o predrasudama o netu....
Imate li predrasude i zelite li ih ukloniti???/Da li vam one smetaju kod drugih....??/
|
|
|
rujni Upućeni član
|
Godine: 55
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 403
|
|
imam , nije to baš za pohvalu ali ispada na kraju da je to ljudsko..
pa trudim se ono kao ja nisam od tih- ali imam blažu varijantu koja se može nazvat odbojnost-- suzdržanost- eto
|
|
|
|
|
|
komshinica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 163
|
|
Ja nemam nikakvih, i UZASNO me nerviraju sve vrste. Ali ipak se nadam boljem svetu...
|
_________________ Nista u zivotu ne razveseljava tako kao kad nas gadjaju pa promase! |
|
|
|
|
rujni Upućeni član
|
|
|
komshinica je napisao/la sledeće: | Ja nemam nikakvih, i UZASNO me nerviraju sve vrste. Ali ipak se nadam boljem svetu... |
pa kad bi bilo komšinice točno što si rekla onda ne bi bilo potrebe za postojanjem nikakvih sistema- bilo društvenih, političkih i inih.
Dobro - ne kažem da je imat predrasude pohvalno-
ja se osobno ponekad sam sebe postidim kad imam otklon prema nekomu ili nečemu
ali istina je i da me brzo to prođe.
Komšinice sustav naše i ostalih civilizacija( dakle zapadne civilizacije ali i ostalih) zasniva se na hijerarhiji pa samim tim i na predrasudama ..
|
|
|
|
|
|
DzudzusNeoplantus Veštica
|
Godine: 57
Datum registracije: 20 Okt 2004 Poruke: 1894
|
|
E, bas imam predrasude i da vam pravo kazem to mi pomaze da ponekad, bas u pravo vreme cini mi se, stanem na kocnicu i sumnjicavim, ne zaletim se svim srcem u nesto u sta inace mogu, znajuci svoje ludo srce i glavu, da se zapucam!
:331:
|
_________________ Danas je prvi dan ostatka tvog zivota!!! |
|
|
|
|
rujni Upućeni član
|
|
|
DzudzusNeoplantus je napisao/la sledeće: | E, bas imam predrasude i da vam pravo kazem to mi pomaze da ponekad, bas u pravo vreme cini mi se, stanem na kocnicu i sumnjicavim, ne zaletim se svim srcem u nesto u sta inace mogu, znajuci svoje ludo srce i glavu, da se zapucam!
:331: |
hoćeš reć radi predrasuda neće ulatit u krilo markantnom seljačiću kao što sam ja??
|
|
|
|
|
|
DzudzusNeoplantus Veštica
|
Godine: 57
Datum registracije: 20 Okt 2004 Poruke: 1894
|
|
Ma, za tvoje krilo mi predrasude ne mogu ni uci u vidokrug razmatranja!
:68:
|
_________________ Danas je prvi dan ostatka tvog zivota!!! |
|
|
|
|
the_cica Prijatelj foruma
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac
|
|
Trudim se da ih nemam...
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
Darka Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Jul 2004 Poruke: 2720 Mesto: tude-vude,kojekude
|
|
Iako ih ne volim i trudim se da sto vise prosirim svoje vidike..imam ih...Mada ko zna zasto je to dobro!!!!!!
|
|
|
|
stamenid Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN
|
|
Nevalja imati predrasude.u vecini slucajeva,velikoj vecini...
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
|
Najdrazi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 73
Datum registracije: 14 Sep 2004 Poruke: 187 Mesto: Blok 28
|
|
Predrasude namece Drustvo; covek ih prorodno rusi.
Biti na Internetu, znaci da covek ima potrebu da prevazidje nametnuta ogranicenja od strane "njegovog" Drustva.
Dobro je pitanje, ali se meni namece odmah jedno drugo: ako nema kocnica, predrasuda, ogranicenja, sta je naspram njih? Nisu li to poroci?
Mislim da su te dve kategorije uzajamno-posledicno vezane.
|
_________________ Da ne bi mene, svemiru ne bi imao ko da kaze da je najveci. |
|
|
|
|
NINANENA Veštica
|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 1464
|
|
predrasude puna ih ko brod
neklako npr od kada su one dve bliznakinje onako grozno srusene ja ne mogu da se otmem misljenju da su svi muslimani teroristi ekstremisti
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|