www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Predrasude
Strana 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 02, 2004 2:32 pm    Naslov poruke: Predrasude Na vrh strane Na dno strane

Zanima me vase misljenje o predrasudama, bilo koje vrste, onim musko/zenskim, ili vezanim za posao...za prijatelje, ili politickim, komsijskim...itd....
ili o predrasudama o netu....

Imate li predrasude i zelite li ih ukloniti???/Da li vam one smetaju kod drugih....??/

rujni
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 55

Datum registracije: 07 Sep 2004

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 02, 2004 2:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imam , nije to baš za pohvalu ali ispada na kraju da je to ljudsko..
pa trudim se ono kao ja nisam od tih- ali imam blažu varijantu koja se može nazvat odbojnost-- suzdržanost- eto

komshinica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 18 Avg 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 03, 2004 1:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja nemam nikakvih, i UZASNO me nerviraju sve vrste. Ali ipak se nadam boljem svetu...

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 03, 2004 7:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

komshinica je napisao/la sledeće:
Ja nemam nikakvih, i UZASNO me nerviraju sve vrste. Ali ipak se nadam boljem svetu...

pa kad bi bilo komšinice točno što si rekla onda ne bi bilo potrebe za postojanjem nikakvih sistema- bilo društvenih, političkih i inih.
Dobro - ne kažem da je imat predrasude pohvalno-
ja se osobno ponekad sam sebe postidim kad imam otklon prema nekomu ili nečemu
ali istina je i da me brzo to prođe.

Komšinice sustav naše i ostalih civilizacija( dakle zapadne civilizacije ali i ostalih) zasniva se na hijerarhiji pa samim tim i na predrasudama ..

DzudzusNeoplantus
Veštica
Veštica

Godine: 57

Datum registracije: 20 Okt 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 03, 2004 9:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E, bas imam predrasude i da vam pravo kazem to mi pomaze da ponekad, bas u pravo vreme cini mi se, stanem na kocnicu i sumnjicavim, ne zaletim se svim srcem u nesto u sta inace mogu, znajuci svoje ludo srce i glavu, da se zapucam!
:331:

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 03, 2004 9:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

DzudzusNeoplantus je napisao/la sledeće:
E, bas imam predrasude i da vam pravo kazem to mi pomaze da ponekad, bas u pravo vreme cini mi se, stanem na kocnicu i sumnjicavim, ne zaletim se svim srcem u nesto u sta inace mogu, znajuci svoje ludo srce i glavu, da se zapucam!
:331:

hoćeš reć radi predrasuda neće ulatit u krilo markantnom seljačiću kao što sam ja??

DzudzusNeoplantus
Veštica
Veštica

Godine: 57

Datum registracije: 20 Okt 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 03, 2004 10:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma, za tvoje krilo mi predrasude ne mogu ni uci u vidokrug razmatranja!
:68:

the_cica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 42

Datum registracije: 30 Jul 2004
Mesto: kragujevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 03, 2004 10:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Trudim se da ih nemam...

Darka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 43

Datum registracije: 23 Jul 2004
Mesto: tude-vude,kojekude

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 04, 2004 2:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iako ih ne volim i trudim se da sto vise prosirim svoje vidike..imam ih...Mada ko zna zasto je to dobro!!!!!!

Ne mislim da mislim da ne mislim!!!!!!!

stamenid
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 06 Jun 2004
Mesto: daS ivoN

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 05, 2004 1:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nevalja imati predrasude.u vecini slucajeva,velikoj vecini...

:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d:

Najdrazi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 73

Datum registracije: 14 Sep 2004
Mesto: Blok 28

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 05, 2004 6:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Predrasude namece Drustvo; covek ih prorodno rusi.
Biti na Internetu, znaci da covek ima potrebu da prevazidje nametnuta ogranicenja od strane "njegovog" Drustva.
Dobro je pitanje, ali se meni namece odmah jedno drugo: ako nema kocnica, predrasuda, ogranicenja, sta je naspram njih? Nisu li to poroci?
Mislim da su te dve kategorije uzajamno-posledicno vezane.

NINANENA
Veštica
Veštica

Datum registracije: 15 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 05, 2004 6:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

predrasude Shocked puna ih ko brod Rolling Eyes
neklako npr od kada su one dve bliznakinje onako grozno srusene ja ne mogu da se otmem misljenju da su svi muslimani teroristi ekstremisti Embarassed

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Predrasude Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  sledeća
Strana 1 od 11

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon