www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Susjedi
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 01, 2009 12:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Ima jedno kazanje koje kaze da je bolje imati dobrog susjeda nego dobrog brata. Jer vece su sanse, da ako vam zatreba, susjed ce biti prvi tu da vam pomogne, prije no bi vas brat i stigao, sve i da hoce.

Apsolutno se slažem Wink Ja još uvek to nisam osetila, ali vidim to na osnovu iskustva svojih roditelja, imaju sreću da za komšije imaju 1 divan bračni par Wink

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 01, 2009 8:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa, moram reci da sam srecne ruke, jer komsije su mi stvarno zlatni.
Uvek se obilazimo, za Bozice, rodjendane, slave itd i uvek smo spremni da pomognemo jedni drugima. stvarno, pozaliti se ne mozemo.
a mozda je i lakse sto nas u bloku nema toliko puno, znaci blok je privatan od firne..i trenutno smo samo 2 porodice unutra..

panta_rei
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Maj 2009

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 29, 2009 10:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uzasni,samo jednu komsinicu mogu izdvojiti da je OK.Ostale su katastrofa,zive za trach dana...takmice se koja ce prva saznati neku novu informaciju vezanu sto za komsiluk tako i za uopsteno naselje. Evil or Very Mad

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 20, 2009 3:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Susjedi? Sa svima ljubazna i spremna izaci u susret pogotovu onima starijim, jer sam na ovoj adresi vec punih 30 godina, ali nikada previse bliska i blago rezervisana, jer jedne tudje papuce ostavljene preko mjere pred vratima stana uvijek donose i nevolje. Sve se moze lijepo dovesti u red pa i susjedi, potrebno je samo malo strpljenja i kulture zivljenja.

jbstapar
[Caliente con el fuego]

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 20, 2009 3:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hah.. evo mene opet.. Laughing
Stigla nam nova komsinica pre 3 meseca koja je nepodnosljiva.
Laze, optuzuje nas da smo je gurnuli pa je zato boli ruka(npr), U sred noci hoda gore-dole po hodniku po mraku, prica sama sa sobom, peva, dere se, kuca nam na vrata, sve sto joj se desi - mi smo krivi.. zena je totalno prolupala, vredja nas, psuje nam sve po redu.. A bas nam bilo lepo, bile 2 porodice.. uzivancija.. i sad se pojavila ova.. vestica Laughing Rolling Eyes
Razbija sijalice, nece nikako da ocisti hodnik, nece ni da placa struju za hodnik, pusta muziku u 5 ujutru pojaca do kraja.. i jos mnogo toga..
Znaci... ludnica Laughing

vixi23
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 28 Sep 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 24, 2009 12:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ne nesto se ne druzim sa susedima po zgradi...javim se razmenimo koju rec u hodniku i toliko...

jbstapar
[Caliente con el fuego]

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 23, 2010 6:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jbstapar je napisao/la sledeće:
Hah.. evo mene opet.. Laughing
Stigla nam nova komsinica pre 3 meseca koja je nepodnosljiva.
Laze, optuzuje nas da smo je gurnuli pa je zato boli ruka(npr), U sred noci hoda gore-dole po hodniku po mraku, prica sama sa sobom, peva, dere se, kuca nam na vrata, sve sto joj se desi - mi smo krivi.. zena je totalno prolupala, vredja nas, psuje nam sve po redu.. A bas nam bilo lepo, bile 2 porodice.. uzivancija.. i sad se pojavila ova.. vestica Laughing Rolling Eyes
Razbija sijalice, nece nikako da ocisti hodnik, nece ni da placa struju za hodnik, pusta muziku u 5 ujutru pojaca do kraja.. i jos mnogo toga..
Znaci... ludnica Laughing

cak nam je naprtila i policiju... Laughing

° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~
<b>~ zažmirim i putujem ~</b>

Datum registracije: 28 Okt 2008

usa.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 21, 2010 11:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Živim u ulici od 9 ili 10 kuća. Laughing
Moji roditelji nisu u dobrim odnosima s 2 i pol obitelji Laughing , s 3 obitelji u jako dobrim odnosima, oni nam nisu samo susjedi već i prijatelji, susjedi preko puta su priča za sebe, djed ne ispušta bocu rakije iz ruke, a baka (koja dvorištem šeta bez perike, a kad ju sretnem nekoliko puta u busu, vozač se čudi što ne znam tko je ta žena Laughing Laughing Laughing ) dane uglavnom provodi daleko od muža, zatim susjed koji je sahranio ženu, a ostali su susjedi za to saznali mjesec dana kasnije Laughing Laughing Laughing , i kao šećer na kraju - susjedi izbjeglice koji su se doselili 2 metra od naše kuće te nam ne daju da spavamo. Evil or Very Mad Bude se u 5-6 ujutro, liježu poslije ponoći, rade, lupaju, buše čak i blagdanima, djeca (2 blizanca i 2 razmažene blizanke) neprestano pjevaju, vrište, psuju, pas cvili i laje po cijele dane i izlijeće iz dvorišta kad ugleda prolaznika te reži, a u najgorem slučaju, hvata za nogu... Shocked Evil or Very Mad

E, da, to su moji susjedi... Laughing Naravno, poželjno je biti u korektnim odnosima sa svima, ali kad se radi o pokvarenim, podlim, ljubomornim ljudima, onda je najpametnije zatvorit' im vrata.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Susjedi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon