:: |
Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | Ima jedno kazanje koje kaze da je bolje imati dobrog susjeda nego dobrog brata. Jer vece su sanse, da ako vam zatreba, susjed ce biti prvi tu da vam pomogne, prije no bi vas brat i stigao, sve i da hoce. |
Apsolutno se slažem Ja još uvek to nisam osetila, ali vidim to na osnovu iskustva svojih roditelja, imaju sreću da za komšije imaju 1 divan bračni par
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
pa, moram reci da sam srecne ruke, jer komsije su mi stvarno zlatni.
Uvek se obilazimo, za Bozice, rodjendane, slave itd i uvek smo spremni da pomognemo jedni drugima. stvarno, pozaliti se ne mozemo.
a mozda je i lakse sto nas u bloku nema toliko puno, znaci blok je privatan od firne..i trenutno smo samo 2 porodice unutra..
|
|
|
|
|
panta_rei Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Maj 2009 Poruke: 68
|
|
uzasni,samo jednu komsinicu mogu izdvojiti da je OK.Ostale su katastrofa,zive za trach dana...takmice se koja ce prva saznati neku novu informaciju vezanu sto za komsiluk tako i za uopsteno naselje.
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Susjedi? Sa svima ljubazna i spremna izaci u susret pogotovu onima starijim, jer sam na ovoj adresi vec punih 30 godina, ali nikada previse bliska i blago rezervisana, jer jedne tudje papuce ostavljene preko mjere pred vratima stana uvijek donose i nevolje. Sve se moze lijepo dovesti u red pa i susjedi, potrebno je samo malo strpljenja i kulture zivljenja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hah.. evo mene opet..
Stigla nam nova komsinica pre 3 meseca koja je nepodnosljiva.
Laze, optuzuje nas da smo je gurnuli pa je zato boli ruka(npr), U sred noci hoda gore-dole po hodniku po mraku, prica sama sa sobom, peva, dere se, kuca nam na vrata, sve sto joj se desi - mi smo krivi.. zena je totalno prolupala, vredja nas, psuje nam sve po redu.. A bas nam bilo lepo, bile 2 porodice.. uzivancija.. i sad se pojavila ova.. vestica
Razbija sijalice, nece nikako da ocisti hodnik, nece ni da placa struju za hodnik, pusta muziku u 5 ujutru pojaca do kraja.. i jos mnogo toga..
Znaci... ludnica
|
|
|
|
|
vixi23 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 28 Sep 2009 Poruke: 8751
|
|
pa ne nesto se ne druzim sa susedima po zgradi...javim se razmenimo koju rec u hodniku i toliko...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jbstapar je napisao/la sledeće: | Hah.. evo mene opet..
Stigla nam nova komsinica pre 3 meseca koja je nepodnosljiva.
Laze, optuzuje nas da smo je gurnuli pa je zato boli ruka(npr), U sred noci hoda gore-dole po hodniku po mraku, prica sama sa sobom, peva, dere se, kuca nam na vrata, sve sto joj se desi - mi smo krivi.. zena je totalno prolupala, vredja nas, psuje nam sve po redu.. A bas nam bilo lepo, bile 2 porodice.. uzivancija.. i sad se pojavila ova.. vestica
Razbija sijalice, nece nikako da ocisti hodnik, nece ni da placa struju za hodnik, pusta muziku u 5 ujutru pojaca do kraja.. i jos mnogo toga..
Znaci... ludnica |
cak nam je naprtila i policiju...
|
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Živim u ulici od 9 ili 10 kuća.
Moji roditelji nisu u dobrim odnosima s 2 i pol obitelji , s 3 obitelji u jako dobrim odnosima, oni nam nisu samo susjedi već i prijatelji, susjedi preko puta su priča za sebe, djed ne ispušta bocu rakije iz ruke, a baka (koja dvorištem šeta bez perike, a kad ju sretnem nekoliko puta u busu, vozač se čudi što ne znam tko je ta žena ) dane uglavnom provodi daleko od muža, zatim susjed koji je sahranio ženu, a ostali su susjedi za to saznali mjesec dana kasnije , i kao šećer na kraju - susjedi izbjeglice koji su se doselili 2 metra od naše kuće te nam ne daju da spavamo. Bude se u 5-6 ujutro, liježu poslije ponoći, rade, lupaju, buše čak i blagdanima, djeca (2 blizanca i 2 razmažene blizanke) neprestano pjevaju, vrište, psuju, pas cvili i laje po cijele dane i izlijeće iz dvorišta kad ugleda prolaznika te reži, a u najgorem slučaju, hvata za nogu...
E, da, to su moji susjedi... Naravno, poželjno je biti u korektnim odnosima sa svima, ali kad se radi o pokvarenim, podlim, ljubomornim ljudima, onda je najpametnije zatvorit' im vrata.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|