:: |
Autor |
Poruka |
*Sugar Lady* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 17 Nov 2009 Poruke: 25 Mesto: Rijeka
|
|
Uhh ja uživam kad sam sama doma. Netreba mi ni društvo, dovoljno mi je da dečka zovem i onda gledamo tv, zafrkancija...Dušu odmorim kad sam sama doma...
|
_________________ Dobro je kad u životu za nešto se boriš, rukama stvoriš!
Dobro je kad u životu nekoga voliš i netko te voli!
Dobro je kad u životu nekoga slutiš i netko te sluti, ali je
najbolje kad u životu imaš nekog s kim možeš lako da šutiš! |
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Uzivam biti sama kod kuce. Dobro sam raspolozena i dobro se osjecam sta god radila.
|
|
|
|
|
|
[Miss]Nightmare Iskusni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Feb 2010 Poruke: 785
|
|
volim da sam sama...da citam neku knjigu, pogledam film...prija mi samoca...
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Vrlo često u zadnje vreme uhvatim sebe da mi samoća zaista prija. Nekako sva ova gungula modernog života nas je udaljila od nas samih i te trenutke koristim upravo da se vratim samoj sebi.Ponekad se bacim na čitanje knjiga, nekad odvrnem muziku do daske i vršim generalno spremanje kuće,a nekad jednostavno uživam u tome da skuvam sebi kaficu, sednem ili legnem na krevet i odmaram mozak...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...
|
|
ajoj obozavam kad sam sama kuci,onda se totalno opustim,pusti brigu na veselje...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|