www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li i ako da,koliko uživate kada ste sami doma?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
*Sugar Lady*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 17 Nov 2009
Mesto: Rijeka

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 18, 2009 11:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uhh ja uživam kad sam sama doma. Netreba mi ni društvo, dovoljno mi je da dečka zovem i onda gledamo tv, zafrkancija...Dušu odmorim kad sam sama doma...

najbolje kad u životu imaš nekog s kim možeš lako da šutiš! Very Happy

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

Godine: 35

Datum registracije: 12 Maj 2009
Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 18, 2009 11:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*Sugar Lady* je napisao/la sledeće:
Uhh ja uživam kad sam sama doma. Netreba mi ni društvo, dovoljno mi je da dečka zovem i onda gledamo tv, zafrkancija...Dušu odmorim kad sam sama doma...

Sam nalaziti se u jednom prostoru, znaci da si samo ti... a ne decko, drugarica, sin od tetke... ujak od strica i t.d. Laughing Laughing Laughing

ee smotanih li ljudi ima Laughing Laughing Laughing Laughing

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 20, 2009 2:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uzivam biti sama kod kuce. Dobro sam raspolozena i dobro se osjecam sta god radila.

[Miss]Nightmare
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 34

Datum registracije: 23 Feb 2010

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 23, 2010 11:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

volim da sam sama...da citam neku knjigu, pogledam film...prija mi samoca...

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 27, 2010 2:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vrlo često u zadnje vreme uhvatim sebe da mi samoća zaista prija. Nekako sva ova gungula modernog života nas je udaljila od nas samih i te trenutke koristim upravo da se vratim samoj sebi.Ponekad se bacim na čitanje knjiga, nekad odvrnem muziku do daske i vršim generalno spremanje kuće,a nekad jednostavno uživam u tome da skuvam sebi kaficu, sednem ili legnem na krevet i odmaram mozak...

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

AnCHi_90
♥J'veux ton amour♥
<b>♥J'veux ton amour♥</b>

Godine: 34

Datum registracije: 13 Jun 2008
Mesto: ...peta strana svijeta...

india.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 27, 2010 3:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ajoj obozavam kad sam sama kuci,onda se totalno opustim,pusti brigu na veselje... Razz

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Da li i ako da,koliko uživate kada ste sami doma? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Strana 11 od 11

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon