:: |
Autor |
Poruka |
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Zavisi šta vam dotična osobe/e učine.. Mada do sada sam uvek opraštala al ne i zaboravljala.
|
|
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
Grešiti i praštati,to je sasvim normalno za ljude...
Ne znam nikoga ko nikada ništa nije nekome zgrešio,pa koliko god da je dobra osoba,
nikada svima ne možeš da radiš po volji,nekoga povrediš a da to i ne želiš i ne primjetiš...
Mogu da pređem preko nekih stvari,znam šta je bol,pa zato to ne nanosim drugima...
Tačnije ništa što ne želim sebi to ne radim drugima...
E sad razne propalice i ostali šljam ljudskog roda,koji ne spadaju u ovu kategoriju,na koje ja pazim da ih ne povredim oni su druga priča...
Da povredio sam i nastaviću da to radim ljudima koji povređuju druge ljude na bilo koji
način.Bez trunke kajanja prema tome što radim,bez neke potrebe za praštanjem od tih ljudi...Sad ja ne mogu da oprostim neke stvari,takođe ni da ih zaboravim...
Ali neke sitnice životne,koje ljudi svakodnevno čine jedni drugima,to mogu da oprostim i da zaboravim...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
bebakiki Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Nov 2007 Poruke: 470
|
|
Slazem se da ne postoi osoba koja nesto nije pogresila.Ali pitanje je samo sta?Mogu da oprostim ali ne sve,neke stvari ne mogu nikada da oprostim niti zelim.Ako me neko namerno povredi,ne bitno na koi nacin,zasto bih to oprostila?
Citat: | Ali neke sitnice životne,koje ljudi svakodnevno čine jedni drugima,to mogu da oprostim i da zaboravim... |
Potpuno se slazem
|
_________________ Happy |
|
|
|
|
nemanja446 unique and unrepeatable
|
Godine: 32
Datum registracije: 19 Apr 2009 Poruke: 2143 Mesto: Trebinje, Republika Srpska
|
|
Treba sve oprostiti, samo se ne smije zaboraviti i mora se paziti da se ne ponovi.
|
_________________ There isn't anything which is totally wrong. Even a stopped clock shows wright time twice a day. |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Čak i kad sam bila uverena da nikada neću oprostiti neke stvari, samu sam sebe iznenadila i ponosim se time. Ako osetim da mogu da oprostim, to i činim, nisam od onih koji vode inat, kažnjavaju.
Doduše, u nekim slučajevima praštam, ali ne zaboravljam. Postoje stvari koje izmene odnos dvoje ljudi iz korena, koje uvrede i povrede do srži, učine da ih gumicom izbrišeš i ne osvrćeš se.
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
sHeeZy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 29 Jul 2009 Poruke: 66 Mesto: medju zvezdama
|
|
oprastam ali nikad ne zaboravljam, ne mogu.
|
_________________ (= sve sto cini zivot sada je tu =) |
|
|
|
|
***Margarita*** Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Okt 2007 Poruke: 367 Mesto: Beograd
|
|
ljudski je gresiti a bozanski prastati.treba oprostiti ali ne i zadoraviti.
znate, deluje mi kao da svi mi ocekujemo od drugih da prihvate nase mane, nase nesavrsenosti (osim toga, imamo i pravo da pravimo greske), ali da, medjutim, burno odreagujemo ako neko drugi prikaze svoju nesavrsenost na nacin koji bi od nas, po svim moralnim i etickim pravilima, nalagao da se makar delimicno umesamo i pomognemo. stvoreni smo da ucimo jedni od drugih, a to uvek najlakse zaboravimo.
ne mora neko da glumi dobricu, niti svima da pomaze, ali ne treba stajati mirno i zatvoriti oci kada se nesto evidentno dogadja drugima, jer, jos za trenutak su to samo drugi, a mozda ce se vec sutra kolo srece okrenuti i to cete postati vi. osim toga, zaista niko nije savrsen, treba se suociti sa cinjenicom da nemaju svi fin i lagodan zivot i da okretanjem glave necemo postici da se to stanje promeni.
neko ce reci da nam je takav stav prema drugima u genima, iako ima izuzetaka. e pa, ako su izuzeci mogli da svoje gene figurativno ,,promene", mogu i drugi. nakon svega, postoji samo pitanje hocu-necu?
|
_________________ I barely know you,but somehow I know what you're about.play with my mind. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|