:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
trenutno sam sama i jako mi prija...
ne volim upadanja,. zapitkivanja, guzvu, itd..
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
ponekad mi bas prija samoca,drugacije razmisljam kada ostanem sama,i ne moram da slusam neka misljenja,koja mi ni najmanje nisu bitna-opustim se,slusam muziku,i odmorim svoju glavu pa makar i na kratko
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Ponekad mi prija samoca tako da zelim biti sama bez ikog oko mene, sama u potpunosti sa svojim mislima, ponekad ne uvek.
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Od kad živim sa mužem, lepo mi je, opuštena sam. Sama sam veći deo dana, a onda, kad on dođe, obično odemo da se prošetamo. Tako funkcionišemo, taman se odmorim od njega i zaželim ga se i on dođe.
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Ja mislin da san ja po tom pitanju najveći hedonist, egoist i slično.
Zašto?
Ja kad san sama doma, meni je to ko raj na zemlji.
Niko me ne tlači glupostima ( tipa aj u dućan, mesnicu, itd..), niko me ne zove, nikome se ne javljan, iman svoj ritam, držin ga se, nikoga ne moran gledat doma, niti slušat prazne priče.
Radin šta ja oću, u bilo koje doba ja oću, jeden i pijen šta ja oću, a ne šta se skuva pa se mora jist..ccc...
Sve u svemu, dosta san samostalna pa je možda i to razlog šta mi je najbolje kad san sama.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
world1111 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Okt 2008 Poruke: 48
|
|
Prija i meni je kao raj na zemlji
|
_________________ Pokazi sta znas ..... |
|
|
|
|
Zsejla Dragonfly
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
Uzivam biti sama kod kuce...tad sam najsretnija...to je jednostavno neko moje vrijeme u mom prostoru...
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Jaooooo trenutno mi ta misao "sama kod kuce" deluje takooooooo divno. VOlim taj osecaj, volim da sama organizujem svoj zivot (tako najbolje funkcionisem)> Zaista mi nekad treba da predahnem tako da sam u tim "samotnim" trenucima nekad i najsrecnija
|
|
|
|
|
|
Pinki.funclub Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Sep 2008 Poruke: 173 Mesto: RS
|
|
Pa ja definitivno ne mogu bez drustva, ali ima "onih" trenutaka kada zelim samocu, kao sto su vec neki rekli da napunim batejice, i da odlucim o resenjima problema svetskih razmera..
|
_________________ » . . . No dakle, tko si ti? - Dio
sam one sile što vječno želi
zlo, a vječno stvara dobro«. |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Nije sebicnost al ponekad je bas najbolje sam/a sa svojim mislima, bez ikakve smetnje, najbolje se razmislja na miru bez uznemiravanja, nego ni to se ne moze dugo, svemu ima kraj.
Mislim da svi ponekad zelimo biti sami u tisini, to je ko neka vrsta opustanja. a i rasterecenje na neki nacin
Kao isto sto ponekad volimo da smo u guzvi i okupirani svacim tako ponekad i tisina prija
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
evo celo popodne sam sama i organizovala sam se tako da maksimalno uzivam jejejejejejjejje, uzivancija.
Sokici, klopica, svasta nesto, muzika,komp,knjiga,tv sve na dohvat ruke.
a ja,leskarim u krevetu i...uziiiivaaaam
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Neohodan mi je moj mir. Makar i na kratko. Da se ispričamo me, myself and I
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|