www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li i ako da,koliko uživate kada ste sami doma?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 21, 2008 12:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

trenutno sam sama i jako mi prija...

ne volim upadanja,. zapitkivanja, guzvu, itd..

" I know the way to fuck them all...."

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 11, 2008 3:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ponekad mi bas prija samoca,drugacije razmisljam kada ostanem sama,i ne moram da slusam neka misljenja,koja mi ni najmanje nisu bitna-opustim se,slusam muziku,i odmorim svoju glavu pa makar i na kratko Wink

bilo vezano za tu osobu ...

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 11, 2008 5:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ponekad mi prija samoca tako da zelim biti sama bez ikog oko mene, sama u potpunosti sa svojim mislima, ponekad ne uvek.

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 11, 2008 10:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Od kad živim sa mužem, lepo mi je, opuštena sam. Sama sam veći deo dana, a onda, kad on dođe, obično odemo da se prošetamo. Tako funkcionišemo, taman se odmorim od njega i zaželim ga se i on dođe. Mr. Green

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 04, 2008 12:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislin da san ja po tom pitanju najveći hedonist, egoist i slično.
Zašto?
Ja kad san sama doma, meni je to ko raj na zemlji.
Niko me ne tlači glupostima ( tipa aj u dućan, mesnicu, itd..), niko me ne zove, nikome se ne javljan, iman svoj ritam, držin ga se, nikoga ne moran gledat doma, niti slušat prazne priče.
Radin šta ja oću, u bilo koje doba ja oću, jeden i pijen šta ja oću, a ne šta se skuva pa se mora jist..ccc...
Sve u svemu, dosta san samostalna pa je možda i to razlog šta mi je najbolje kad san sama.

world1111
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Okt 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 05, 2008 3:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prija i meni je kao raj na zemlji

Zsejla
Dragonfly
Dragonfly

Godine: 39

Datum registracije: 28 Mar 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 05, 2008 7:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uzivam biti sama kod kuce...tad sam najsretnija...to je jednostavno neko moje vrijeme u mom prostoru...

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 05, 2008 8:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jaooooo trenutno mi ta misao "sama kod kuce" deluje takooooooo divno. VOlim taj osecaj, volim da sama organizujem svoj zivot (tako najbolje funkcionisem)> Zaista mi nekad treba da predahnem tako da sam u tim "samotnim" trenucima nekad i najsrecnija Mr. Green

Pinki.funclub
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 12 Sep 2008
Mesto: RS

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 08, 2008 11:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ja definitivno ne mogu bez drustva, ali ima "onih" trenutaka kada zelim samocu, kao sto su vec neki rekli da napunim batejice, i da odlucim o resenjima problema svetskih razmera.. Laughing

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 17, 2008 7:09 am    Naslov poruke: Re: Da li i ako da,koliko uživate kada ste sami doma? Na vrh strane Na dno strane

Nije sebicnost al ponekad je bas najbolje sam/a sa svojim mislima, bez ikakve smetnje, najbolje se razmislja na miru bez uznemiravanja, nego ni to se ne moze dugo, svemu ima kraj.

Mislim da svi ponekad zelimo biti sami u tisini, to je ko neka vrsta opustanja. Mr. Green a i rasterecenje na neki nacin Mr. Green

Kao isto sto ponekad volimo da smo u guzvi i okupirani svacim tako ponekad i tisina prija Wink

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 20, 2008 11:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo celo popodne sam sama Laughing i organizovala sam se tako da maksimalno uzivam jejejejejejjejje, uzivancija.
Sokici, klopica, svasta nesto, muzika,komp,knjiga,tv sve na dohvat ruke.
Cool
a ja,leskarim u krevetu i...uziiiivaaaam

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 21, 2008 2:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neohodan mi je moj mir. Makar i na kratko. Da se ispričamo me, myself and I Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Da li i ako da,koliko uživate kada ste sami doma? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  sledeća
Strana 9 od 11

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon