:: |
Autor |
Poruka |
crazy_angeL Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 27 Jan 2008 Poruke: 61 Mesto: Vienna
|
|
jao ja precesto placem tj pre sam previse plakala,
ali u poslednje vreme nesto nema vise toliko suza
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Nekada sam zaista bio preosetljiv, medjutim mozda me je mladog zivot prekalio dovoljno da ocvrsnem i da mogu dosta toga da podnesem bez suza.
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Placem kad mi se place...a koliko cesto, to je vec pitanje situacije
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Tesko pustam suze i zao mi je zbog toga... Vise bih volela da mogu u trenutku da izbacim sve iz sebe i nastavim dalje. U kriticnim i teskim trenucima sam jaka, ne dozvoljavam da drugi vide da mi je tesko i da me nesto pogadja, a mnogi su tada misljenja da sam potpuno bezosecajna. Naucena sam jos kao dete da plakanje nista ne resava. Naravno uvek postoji kap koja preliva casu i tada se povucem u neki svoj kutak, isplacem za sve ono sto sam drzala u sebi i idem dalje...
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
KK_Niksic_15 ~<2_High_4_U>~
|
Godine: 31
Datum registracije: 21 Jan 2008 Poruke: 1575 Mesto: Niksic,Montenegro...
|
|
Skoro nikad.....Vrlo tesko zaplacem....Mozda sam da ja znam u zivotu zaplako 8-9 puta........Uvijek se smijem,pa i kad treba da placem......
|
_________________ Ko hoce da vidi kako Vukota(moj drug) jede papir, i jos mnogo toga u vezi sa njim, neka klikne OVDJE |
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
Retko kada da zaplacem. Ako imam neki problem onda to samo moji najblizi znaju, dok drugi vide osmeh na mom licu. I tada samo oni koji me duze znaju, vide da nesto nije u redu.
Kada su u pitanju suce radosnice, onda znam brze da zaplacem.
Sve u svemu, ne volim da drugi vide moju muku. Trudim se da to sakrijem, pa tako i tesko kada zaplacem.
|
|
|
|
|
|
BulatCar ::The Dark Knight::
|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
|
|
suze naviru kad se skupi bol, tuga tad suze same teku niz lice bez drhtaja u glasu, obicno mi se desi kad ostanem sam sa svojim mislima. . . Ne desava se to cesto. Pomogne to kad se od duse malo odlije, lakse bude. . .
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
Dempsey Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Jan 2008 Poruke: 37
|
|
Kako starim, sve vise iznenadim sebe samu. Valjda godine cine svoje. Evo, dovoljno mi je bilo pitanje, i oci su mi vec suzne. Srecna sam sto imamo suze da operu tugu.
|
|
|
|
|
|
ivanl Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Feb 2008 Poruke: 28
|
|
Pa to mi se desava vrlo retko.Ja zaista nikad nisam zaplakao od fizickog bola.Uvek me neki dogadjaj vise potrese i kad zaplacem to se desi zato sto sam nesto strasno video ili cuo.Ali nisam od onih ljudi koji placu za svaku sitnicu.Npr kad sam sahranjivao dedu nisam plakao tek 2-3 sata posle sahranemne zato sto me bilo sramota ne daj Boze.Nego tad mi je stvarno doslo.
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Jako retko, samo kad sam premorena i neispavana...
|
|
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
BulatCar je napisao/la sledeće: | suze naviru kad se skupi bol, tuga tad suze same teku niz lice bez drhtaja u glasu, obicno mi se desi kad ostanem sam sa svojim mislima. . . Ne desava se to cesto. Pomogne to kad se od duse malo odlije, lakse bude. . . |
Slazem se... U pravu si
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
u poslednje vreme ne placem, izmami mi ponesto tu i tamo suzicu jednu-jedinu, gorku doduse..ali.. na tome ostane
im soo strong bravo ja
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|