www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Koliko brzo zaplačete?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
crazy_angeL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 27 Jan 2008
Mesto: Vienna

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 30, 2008 4:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jao ja precesto placem tj pre sam previse plakala,
ali u poslednje vreme nesto nema vise toliko suza Confused Mr. Green

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 30, 2008 5:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nekada sam zaista bio preosetljiv, medjutim mozda me je mladog zivot prekalio dovoljno da ocvrsnem i da mogu dosta toga da podnesem bez suza.

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 31, 2008 7:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Placem kad mi se place...a koliko cesto, to je vec pitanje situacije Very Happy

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 31, 2008 1:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tesko pustam suze i zao mi je zbog toga... Vise bih volela da mogu u trenutku da izbacim sve iz sebe i nastavim dalje. U kriticnim i teskim trenucima sam jaka, ne dozvoljavam da drugi vide da mi je tesko i da me nesto pogadja, a mnogi su tada misljenja da sam potpuno bezosecajna. Naucena sam jos kao dete da plakanje nista ne resava. Naravno uvek postoji kap koja preliva casu i tada se povucem u neki svoj kutak, isplacem za sve ono sto sam drzala u sebi i idem dalje...

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

KK_Niksic_15
~<2_High_4_U>~
<b>~<2_High_4_U>~</b>

Godine: 31

Datum registracije: 21 Jan 2008
Mesto: Niksic,Montenegro...

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 31, 2008 2:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Skoro nikad.....Vrlo tesko zaplacem....Mozda sam da ja znam u zivotu zaplako 8-9 puta........Uvijek se smijem,pa i kad treba da placem...... Very Happy Laughing Laughing Laughing

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 08, 2008 7:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Retko kada da zaplacem. Ako imam neki problem onda to samo moji najblizi znaju, dok drugi vide osmeh na mom licu. I tada samo oni koji me duze znaju, vide da nesto nije u redu.

Kada su u pitanju suce radosnice, onda znam brze da zaplacem.

Sve u svemu, ne volim da drugi vide moju muku. Trudim se da to sakrijem, pa tako i tesko kada zaplacem.

BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 35

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 08, 2008 11:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

suze naviru kad se skupi bol, tuga tad suze same teku niz lice bez drhtaja u glasu, obicno mi se desi kad ostanem sam sa svojim mislima. . . Ne desava se to cesto. Pomogne to kad se od duse malo odlije, lakse bude. . .

Dempsey
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Jan 2008

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 06, 2008 9:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako starim, sve vise iznenadim sebe samu. Valjda godine cine svoje. Evo, dovoljno mi je bilo pitanje, i oci su mi vec suzne. Srecna sam sto imamo suze da operu tugu.

ivanl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Feb 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 07, 2008 7:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa to mi se desava vrlo retko.Ja zaista nikad nisam zaplakao od fizickog bola.Uvek me neki dogadjaj vise potrese i kad zaplacem to se desi zato sto sam nesto strasno video ili cuo.Ali nisam od onih ljudi koji placu za svaku sitnicu.Npr kad sam sahranjivao dedu nisam plakao tek 2-3 sata posle sahranemne zato sto me bilo sramota ne daj Boze.Nego tad mi je stvarno doslo.

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 08, 2008 11:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jako retko, samo kad sam premorena i neispavana... Rolling Eyes

---X---GIRL
[●Sancta ஐ Sapientia●]
<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>

Godine: 31

Datum registracije: 17 Dec 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 08, 2008 1:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

BulatCar je napisao/la sledeće:
suze naviru kad se skupi bol, tuga tad suze same teku niz lice bez drhtaja u glasu, obicno mi se desi kad ostanem sam sa svojim mislima. . . Ne desava se to cesto. Pomogne to kad se od duse malo odlije, lakse bude. . .

Slazem se... U pravu si

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 09, 2008 5:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u poslednje vreme ne placem, izmami mi ponesto tu i tamo suzicu jednu-jedinu, gorku doduse..ali.. na tome ostane Mr. Green
im soo strong Smile bravo ja Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Koliko brzo zaplačete? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon