www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Drugo JA
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 17, 2007 7:33 pm    Naslov poruke: Drugo JA Na vrh strane Na dno strane

... odnosno Alter Ego.

Poznata nam je prica o Doktoru Dzekilu i gospodinu Hajdu...

Nekako imam utisak da vecina ljudi ima svoj alter ego. I sebe bih uvrsio u tu grupu... Naravno, ni u pribliznoj meri kao sto je u prici.
Verujem da se i vama desavalo da u pojedinim situacijama iznenadite same sebe. Uradite nesto (dobro ili lose) za sta bi garantovali da nikada ne bi izveli.
Kada sebe posmatram kroz celokupan zivot, apsolutno sam sigurnan da imam svoje drugo JA...
Da li je to svojstveno za nas ljudska bica?
Da se konstantna borba odvija u nama izmedju dve licnosti (kod nekih je pravi rat nekoliko armija Mr. Green ).
Kroz zivot se razvijamo u svim aspektima... i uglavnom pozitivno... ali, nekako imam utisak da nesto cami u nama samima i jedva ceka napolje... bilo to nesto bolje nego ono sto jesmo ili nesto lose.
Neka licnost suprotna nama.

Ili... smo vremenom postali svoj alter ego Rolling Eyes

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 17, 2007 9:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a da nam ukratko prepricas tu pricu..ne znamo svi za nju Mr. Green

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 17, 2007 11:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^da da,hocu i ja da cujem pricicu Mr. Green
elem, imam svoje "drugo Ja" osluskujem ga, nekad poslusam, nekad ignorisem. nekad postajem ja,pa slusam ovo drugo.. zavisi kako pocne dan Wink sve je to psiha Mr. Green

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 18, 2007 8:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ne samo da imam svoj alter ego već imam gomilu podstanara Mr. Green

I ne bi ih dala ni za šta na svetu Cool

Šalu na stranu, slažem se da se u svakom od nas kriju neki extremi, manji ili veći, svako od nas je komplexna ličnost u manjoj ili većoj meri Smile

Natalna je karta moje malenkosti, recimo, pravi paprikaš Razz , te mi to mnogo toga govori - multiple egos Mr. Green

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 10:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da, postoje ljudi koji s vremena na vreme mogu da se promene 360 stepeni, znaci da ga uopste vise ne prepoznajete..

srna2422
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 24, 2007 6:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Annabel_Lee je napisao/la sledeće:
Ja ne samo da imam svoj alter ego već imam gomilu podstanara Mr. Green

I ne bi ih dala ni za šta na svetu Cool

bas tako

sansei
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Okt 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 24, 2007 8:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svi smo mi podvojene licnosti htjeli to priznati ili ne. ima to i dobrih i losih strana,dobro je dok razlikujes one unutra od onih vani,a opet nikad nisi sam uvjek imas nekog za pricu Very Happy

Smajicka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 05 Dec 2005

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 24, 2007 9:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
da, postoje ljudi koji s vremena na vreme mogu da se promene 360 stepeni, znaci da ga uopste vise ne prepoznajete..

heh...pozajem par takvih ljudi Confused

slakoleonac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Avg 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 02, 2008 11:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja cesto nisam ja (ja u "standardnom-opsteprihvacenom izdanju". Cool
Te "razlicite osobe/sile u meni" me cine vrlo dinamicnim bicem i sto je vrlo zanimljivo sasvim se super slazu, svaka zna tacno kad je vrijeme za njen "nastup". Very Happy Spolja gledano to se ne primjecuje mnogo, ali ja to izuzetno jako dozivljavam.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Drugo JA Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon