www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

samsung z400 problem sa memorijskom karticom
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Mobilna telefonija ~
::  
Autor Poruka
johnyguitar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 06 Nov 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 06, 2007 2:24 pm    Naslov poruke: samsung z400 problem sa memorijskom karticom Na vrh strane Na dno strane

Pomagajte!!! Kupio sam novu memorijsku karticu od 512 MB, povezao sam telefon sa kompom preko USB kabla i pokusao da prebacim video klip (3gpp) i sve je islo ok, onda je telefon zazvonio.. i naravno prenos se prekinuo, i sada kada pokusam da prebacim bilo sta pojavljuje mi se poruka "max entry exceeded!"... Da li to znaci da mi je kartica sjebana : Crying or Very sad ... inace koristim Samsung PC studio 3 program....

Poslednja prepravka: johnyguitar datum Uto Nov 06, 2007 10:20 pm; ukupno izmenjena 1 put

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 06, 2007 2:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jesi li pokušao da formatiraš karticu?

johnyguitar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 06, 2007 2:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako se to radi? Smile Mozda je pitanje glupo ali sam stvarno pocetnik u svemu ovome i slabo kapiram Smile

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 06, 2007 3:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam neki veliki poznavalac Samsung telefona, ali mislim da bi negde u opcijama vezanim za memorijsku karticu trebala biti i opcija formatiranja memorijske kartice. Ako već imaš nešto na njoj, moraš sve prebaciti na komp (ako uspeš) jer će ti svi podaci s nje biti obrisani, znači kao da ubacuješ novu karticu. Ako imaš čitač kartica, takođe to možeš uraditi preko njega, ali ne znam tačno kako Very Happy

johnyguitar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 06, 2007 3:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Snasao sam se... Meni je na hrvatskom... Pazi kad se formatiranje kaze Oblik Laughing

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 06, 2007 3:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hehe... Bitno da si našao... Javi da li je proradilo Smile

johnyguitar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 06, 2007 3:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uspeo sam da prebacim sve... Smile

johnyguitar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 06, 2007 10:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Opet imam problem Crying or Very sad ... Uspeo sam da prebacim par klipova sa kompa u mobilni (3gp) i par pesama (mp3). I dok je mobilini povezan kablom sa kompom sve je ok... ali kasnije se desava da se fajlovi izbrisu iz memorije ili se pojavi poruka da je nepoznat tip fajla prisutan i pitanje "formatirati odmah?" sta moze da bude u pitanju.. neispravna kartica.. Confused

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 07, 2007 12:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čini mi se da kod Samsunga svi fajlovi idu prvo u telefon, pa tek onda prebaciš na karticu, mada ne znam kako ide ako koristiš PC studio... no, po onom pitanju mi se sve čini da je vrlo moguće da si u pravu, tj. da je kartica neispravna... Probaj da ubaciš neku drugu, pa vidi da li će ti ponovo izbacivati istu poruku.

semir_86
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 37

Datum registracije: 31 Mar 2006
Mesto: Mostar

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 09, 2007 9:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa zar ti nije lakse da ga povezes da ga prepozna kao memory stick i onda formatiraj karticu kad da formatiras HDD, mislim da bi to upalilo...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Mobilna telefonija ~ -> samsung z400 problem sa memorijskom karticom Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon