:: |
Autor |
Poruka |
johnyguitar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 06 Nov 2007 Poruke: 5
|
|
Pomagajte!!! Kupio sam novu memorijsku karticu od 512 MB, povezao sam telefon sa kompom preko USB kabla i pokusao da prebacim video klip (3gpp) i sve je islo ok, onda je telefon zazvonio.. i naravno prenos se prekinuo, i sada kada pokusam da prebacim bilo sta pojavljuje mi se poruka "max entry exceeded!"... Da li to znaci da mi je kartica sjebana : ... inace koristim Samsung PC studio 3 program....
|
Poslednja prepravka: johnyguitar datum Uto Nov 06, 2007 10:20 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Jesi li pokušao da formatiraš karticu?
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
|
|
|
Kako se to radi? Mozda je pitanje glupo ali sam stvarno pocetnik u svemu ovome i slabo kapiram
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
Nisam neki veliki poznavalac Samsung telefona, ali mislim da bi negde u opcijama vezanim za memorijsku karticu trebala biti i opcija formatiranja memorijske kartice. Ako već imaš nešto na njoj, moraš sve prebaciti na komp (ako uspeš) jer će ti svi podaci s nje biti obrisani, znači kao da ubacuješ novu karticu. Ako imaš čitač kartica, takođe to možeš uraditi preko njega, ali ne znam tačno kako
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
|
|
|
Snasao sam se... Meni je na hrvatskom... Pazi kad se formatiranje kaze Oblik
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
Hehe... Bitno da si našao... Javi da li je proradilo
|
|
|
|
|
|
|
|
Uspeo sam da prebacim sve...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opet imam problem ... Uspeo sam da prebacim par klipova sa kompa u mobilni (3gp) i par pesama (mp3). I dok je mobilini povezan kablom sa kompom sve je ok... ali kasnije se desava da se fajlovi izbrisu iz memorije ili se pojavi poruka da je nepoznat tip fajla prisutan i pitanje "formatirati odmah?" sta moze da bude u pitanju.. neispravna kartica..
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
Čini mi se da kod Samsunga svi fajlovi idu prvo u telefon, pa tek onda prebaciš na karticu, mada ne znam kako ide ako koristiš PC studio... no, po onom pitanju mi se sve čini da je vrlo moguće da si u pravu, tj. da je kartica neispravna... Probaj da ubaciš neku drugu, pa vidi da li će ti ponovo izbacivati istu poruku.
|
|
|
|
|
semir_86 Iskusni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Mar 2006 Poruke: 921 Mesto: Mostar
|
|
Pa zar ti nije lakse da ga povezes da ga prepozna kao memory stick i onda formatiraj karticu kad da formatiras HDD, mislim da bi to upalilo...
|
_________________ Kod nas se od Daytona godine broje ljudi se ljudi boje i svako glasa za svoje, brđani postaju građani, do juče svjetla gasili sjekirama a sad su u odijelima... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|