www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

"Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni...&q
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 09, 2007 1:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slažem se sa ivanpkv... Sreća je u toliko malih stvari koje su nam na dohvat ruke, toliko blizu da ih često ni ne primećujemo. Kada sam tužna, dovoljan mi je pogled na zrak sunca koji se probija kroz toplu letnju kišu... kada sam neraspoložena, dovoljno je samo par reči od moje ljubavi: "bebo volim te puno"... kada vidim mamu kako umorna dolazi s posla, dovoljan je jedan zagrljaj da joj oči zaiskre i da bude srećna... Uživam maksimalno u sreći ljudi koji su mi najbliskiji srcu, njihova sreća je i moja.

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 11, 2007 3:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

male stvari me jako razvesele... to za mene nije cudno, vec normalno...
Jedan osmeh cini cuda hehe

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 23, 2007 8:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Danas gledam deo dokumentarca o Šutki... romsko naselje u Makedoniji... cak sam cuo da je najvece romsko naselje na planeti Rolling Eyes
Morate to da vidite... nisam ceo odgledao, nisam imao vremena.
Mnogima ce izgledati smesno i mislice da su psihicki poremecen narod.

I samo gledam kako nemaju nista... ama bas nista. Zive skoro od danas do sutra.
A puni su srece. Bogati su sacuvaj boze.
A mi... koji imamo abnormalno vise od njih... stalno kukamo kako nam je lose i kako smo nesrecni.
Sta da se desi da mi sutra nemamo nista od ovoga sto imamo sada.
Mi bi verovatno umrli istog momenta.

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 23, 2007 8:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni je potrebno mnogo da bih bila srecna... Imam pare, ljubav, puno prijatelja, ma imam swe a opet nisam srecna Embarassed

~ Banetova Žena ~

vale40
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 28, 2007 10:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Male sitnice cine covjekovu srecu. Laughing Najveca sreca su djeca,obitelj i prijatelji.

vale40
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 29, 2007 3:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa sta je onda sto te cini srecnu?
Treba se radovati svakom danu sto je od bogu dat i uzivati u njemu.
Posto kazes da imas puno para,ucini nekom siromahu dobro i pokloni mu nesto,mozda ce ti to doneti radost u zivotu. Embarassed

Ohanzee
Banovan!

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 29, 2007 4:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ponekad smo toliko slepi da ne vidimo stvari koje bi nas inace usrecile... sto male sto velike....
Ima i onih ljudi koji srecu odbacuju kao neku potrosnu robu... pre bi da pate nego da budu srecni Shocked ... Sada se upravo pitam koji je osecaj upecatljiviji za coveka, osecaj zadovoljstva i srece ili osecaj tuge i patnje?

Da bih mi bili srecni, moramo da cenimo i razumemo tudju srecu. Sve dok budemo pricali "sta njega cini srecnim... glupost prava".... necemo biti ni priblizno srecni.
Srecu ne mozemo ocekivati... tj. ne mozemo zamisljati intezitet srece koja "moze" da nas pogodi... Znam ljude koji preterano ocekuju... i konstantno se razocaravaju.... a govore za sebe kako su srecni.

Ne ocekuj nista i sreca dolazi sama, taman kada je najpotrebnija Smile

bobem
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 30, 2007 3:18 pm    Naslov poruke: o jes! Na vrh strane Na dno strane

Ti mali trenuci nas i cine srecnim...

Ohanzee
Banovan!

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 01, 2007 11:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bas je cudno.... i veoma strano...
zaboravio sam.... kada sam bio mali.... kako su me sitnice uveseljavale...
kako sam male stvari zeleo...
sada... isto tako me sitnice raduju... ali... sada zelim mnogo ozbiljnije stvari... vreme ih je donelo... ljudi... ja.
ne zelim nista sto je nemoguce ostvariti... nista sto nije normalno.
i osecam da je tako malo potrebno da se one i ostvare...
proslo je vreme kada sam mogao apsolutno da budem ispunjen sitnicama...
daleko od toga da nisam zadovoljan.

ali... postoji nesto, sto ne moze da se objasni...
tesko da mogu da objasnim a da se protumaci na pravi nacin... malo je potrebno.

foryou10
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 63

Datum registracije: 13 Jan 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 02, 2007 7:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Ne daj Boze gore"-moj moto;Zato sam uvije srecan.

drone
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 33

Datum registracije: 24 Avg 2006
Mesto: underwrold

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 03, 2007 1:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A ima i ona "Dobro je dobro samo da nebude gore"
A sreca sreca su male naizgled nevazne stvari koje covjeku stavljaju osmijeh na usta

srna2422
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 04, 2007 12:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svako svoju srecu moze da nadje u sebi. nijedna spoljasnja stvar nam ne donosi vjecnu srecu. stvari i osobe nas mogu obradovati na neko izvjesno vrijeme. sreca koja traje i ne prestaje je unutrasnja stvar.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> "Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni...&q Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 4 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon