:: |
Autor |
Poruka |
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Slažem se sa ivanpkv... Sreća je u toliko malih stvari koje su nam na dohvat ruke, toliko blizu da ih često ni ne primećujemo. Kada sam tužna, dovoljan mi je pogled na zrak sunca koji se probija kroz toplu letnju kišu... kada sam neraspoložena, dovoljno je samo par reči od moje ljubavi: "bebo volim te puno"... kada vidim mamu kako umorna dolazi s posla, dovoljan je jedan zagrljaj da joj oči zaiskre i da bude srećna... Uživam maksimalno u sreći ljudi koji su mi najbliskiji srcu, njihova sreća je i moja.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
male stvari me jako razvesele... to za mene nije cudno, vec normalno...
Jedan osmeh cini cuda hehe
|
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
Danas gledam deo dokumentarca o Šutki... romsko naselje u Makedoniji... cak sam cuo da je najvece romsko naselje na planeti
Morate to da vidite... nisam ceo odgledao, nisam imao vremena.
Mnogima ce izgledati smesno i mislice da su psihicki poremecen narod.
I samo gledam kako nemaju nista... ama bas nista. Zive skoro od danas do sutra.
A puni su srece. Bogati su sacuvaj boze.
A mi... koji imamo abnormalno vise od njih... stalno kukamo kako nam je lose i kako smo nesrecni.
Sta da se desi da mi sutra nemamo nista od ovoga sto imamo sada.
Mi bi verovatno umrli istog momenta.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
meni je potrebno mnogo da bih bila srecna... Imam pare, ljubav, puno prijatelja, ma imam swe a opet nisam srecna
|
|
|
vale40 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 35
|
|
Male sitnice cine covjekovu srecu. Najveca sreca su djeca,obitelj i prijatelji.
|
|
|
|
|
|
vale40 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 35
|
|
Pa sta je onda sto te cini srecnu?
Treba se radovati svakom danu sto je od bogu dat i uzivati u njemu.
Posto kazes da imas puno para,ucini nekom siromahu dobro i pokloni mu nesto,mozda ce ti to doneti radost u zivotu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ponekad smo toliko slepi da ne vidimo stvari koje bi nas inace usrecile... sto male sto velike....
Ima i onih ljudi koji srecu odbacuju kao neku potrosnu robu... pre bi da pate nego da budu srecni ... Sada se upravo pitam koji je osecaj upecatljiviji za coveka, osecaj zadovoljstva i srece ili osecaj tuge i patnje?
Da bih mi bili srecni, moramo da cenimo i razumemo tudju srecu. Sve dok budemo pricali "sta njega cini srecnim... glupost prava".... necemo biti ni priblizno srecni.
Srecu ne mozemo ocekivati... tj. ne mozemo zamisljati intezitet srece koja "moze" da nas pogodi... Znam ljude koji preterano ocekuju... i konstantno se razocaravaju.... a govore za sebe kako su srecni.
Ne ocekuj nista i sreca dolazi sama, taman kada je najpotrebnija
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
|
|
|
|
bobem Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 46 Mesto: Beograd
|
|
Ti mali trenuci nas i cine srecnim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bas je cudno.... i veoma strano...
zaboravio sam.... kada sam bio mali.... kako su me sitnice uveseljavale...
kako sam male stvari zeleo...
sada... isto tako me sitnice raduju... ali... sada zelim mnogo ozbiljnije stvari... vreme ih je donelo... ljudi... ja.
ne zelim nista sto je nemoguce ostvariti... nista sto nije normalno.
i osecam da je tako malo potrebno da se one i ostvare...
proslo je vreme kada sam mogao apsolutno da budem ispunjen sitnicama...
daleko od toga da nisam zadovoljan.
ali... postoji nesto, sto ne moze da se objasni...
tesko da mogu da objasnim a da se protumaci na pravi nacin... malo je potrebno.
|
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
"Ne daj Boze gore"-moj moto;Zato sam uvije srecan.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
A ima i ona "Dobro je dobro samo da nebude gore"
A sreca sreca su male naizgled nevazne stvari koje covjeku stavljaju osmijeh na usta
|
|
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
svako svoju srecu moze da nadje u sebi. nijedna spoljasnja stvar nam ne donosi vjecnu srecu. stvari i osobe nas mogu obradovati na neko izvjesno vrijeme. sreca koja traje i ne prestaje je unutrasnja stvar.
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|