:: |
Autor |
Poruka |
carpe diem Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 09 Jan 2005 Poruke: 719 Mesto: Novi Sad
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: |
Psujete li cesto? Ili rijetko? Sto mislite o ljudima koji puno psuju? Da li je to stvarno izraz nekulture, neobrazovanosti, ili je to neki vid iskrenosti?
Vrijedjaju li vas psovke?
Psuje li se puno u vasoj obitelji, okolini? |
Jako lako se presaltam u zavisnosti od mojih sagovornika. u drustvu ljudi koji vise psuju mnogo lakse i meni izleti po koja psovka. Moje omiljene su one staromodne (dovrga, doljavola, izes ga i sl). Ne smeta mi da cijem univerzalne psovke. Realno j....a znaci gomilu stvai i dosta tesko je u nekim situacijama zameniti tu rec jer prosto nema isto znacenje. Volim ljude sa kreativnim, novo-izmisljenim psovkama ili onim potpuno retro. Sve, dakako ima svoju granicu i ume da mi bude neprijatno ukoliko osetim da je neko presao granicu ili da je psovka upucena konkretnoj osobi. Psovke su stvar kulture, jezika, drustva, lingvistike...
najvise se palim na obrazovane ljud intelektualce kada ubacuju psovke u svoja izlaganja ili radove. Istog trenutka se zaljubljim!
|
_________________ Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu... |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Psujen ko kočijaš
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
minjoza Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 01 Okt 2006 Poruke: 31 Mesto: Beograd
|
|
desi mi se da opsujem ali samo u naletima besa. ali znam osobe kojima je svaka druga rec psovka i to mi jako smeta!!
|
|
|
|
|
|
shadowman77 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 166
|
|
samo kad sam nervozam ali izbjegavam da to radim koliko mogu
|
|
|
|
|
|
*zečica* -fatalna zavodnica-
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 11485 Mesto: tamo gdje ljubav počinje
|
|
gotovo nikad ne psujem
|
_________________ *lutka s naslovne strane*
|
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Pih danas nista, ni jednom da opsujem, ccc, niko me nije iznervirao
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
Slabo kada da opsujem, ali ipak kada me neko naljuti izleti mi
|
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
da,da...opsujem i sa time nemam nikakvih problema..naravno, da za sve to postoji vreme i mesto
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
*tzar* ulični pas
|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345
|
|
psujem samo kad me nesto iznervira ili kad nekome nesto objasnjavam a ovaj nikako da ukapira! nemam nekih raznovrsnih psovki, najcesce majku.
|
|
|
|
|
|
ILLNINO Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 22 Mesto: BOR
|
|
Jake psovke znaju mnogo da uvrede coveka pa cak i da razbesne !!! Ruzno ih je upotrebljavati ali sta cemo kada ih danas skoro svako koristi.
Ucicemo psovke jednog dana kao gramatiku koliko ih ma !!!!
|
_________________ This body holding me reminds me of my own mortality.
Embrace this moment. Remember.We are Eternal.
All this pain is an illusion. |
|
|
|
|
zoeBG Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 21 Dec 2007 Poruke: 58
|
|
Retko se desi da opsujem nesto i to je uglavnom ona fraza "do djavola" jer samu sebe ne mogu da smislim kako izgovaram nesto gore od toga, a inace ljude koji cesto psuju mnogo manje cenim
|
_________________ JA SAM... |
|
|
|
|
hot usa cars Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Nov 2007 Poruke: 10
|
|
pa svako opsuje pa tako i ja uuuuuuuuuuuuuuuu ima dosta razloga i zasto !!!
hehehe pa opsujem i ona vrata kada laktom se udarim na nezgodan nacin!!znate valjda nasta mislim!!
to psovanje stoji u svima nama samop sto neki kazu da to rade na finiji neki ra de na kulturniji nacin a neko pa recimo ide mu od ruke !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|