www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Psovanje
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
carpe diem
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 09 Jan 2005
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 20, 2007 10:52 am    Naslov poruke: Re: Psovanje Na vrh strane Na dno strane

aureliano je napisao/la sledeće:

Psujete li cesto? Ili rijetko? Sto mislite o ljudima koji puno psuju? Da li je to stvarno izraz nekulture, neobrazovanosti, ili je to neki vid iskrenosti?

Vrijedjaju li vas psovke?

Psuje li se puno u vasoj obitelji, okolini?

Jako lako se presaltam u zavisnosti od mojih sagovornika. u drustvu ljudi koji vise psuju mnogo lakse i meni izleti po koja psovka. Moje omiljene su one staromodne (dovrga, doljavola, izes ga i sl). Ne smeta mi da cijem univerzalne psovke. Realno j....a znaci gomilu stvai i dosta tesko je u nekim situacijama zameniti tu rec jer prosto nema isto znacenje. Volim ljude sa kreativnim, novo-izmisljenim psovkama ili onim potpuno retro. Sve, dakako ima svoju granicu i ume da mi bude neprijatno ukoliko osetim da je neko presao granicu ili da je psovka upucena konkretnoj osobi. Psovke su stvar kulture, jezika, drustva, lingvistike...
najvise se palim na obrazovane ljud intelektualce kada ubacuju psovke u svoja izlaganja ili radove. Istog trenutka se zaljubljim!

Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu...

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 21, 2007 12:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Psujen ko kočijaš Very Happy

minjoza
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 01 Okt 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 21, 2007 11:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

desi mi se da opsujem ali samo u naletima besa. ali znam osobe kojima je svaka druga rec psovka i to mi jako smeta!!

shadowman77
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 27 Nov 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 26, 2007 11:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

samo kad sam nervozam ali izbjegavam da to radim koliko mogu

*zečica*
-fatalna zavodnica-
-fatalna zavodnica-

Godine: 39

Datum registracije: 28 Mar 2007
Mesto: tamo gdje ljubav počinje

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 04, 2007 5:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gotovo nikad ne psujem

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 04, 2007 6:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pih danas nista, ni jednom da opsujem, ccc, niko me nije iznervirao

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 04, 2007 8:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slabo kada da opsujem, ali ipak kada me neko naljuti izleti mi Embarassed

budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 08, 2007 9:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da,da...opsujem i sa time nemam nikakvih problema..naravno, da za sve to postoji vreme i mesto

*tzar*
ulični pas
ulični pas

Datum registracije: 12 Maj 2006

columbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 08, 2007 9:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

psujem samo kad me nesto iznervira ili kad nekome nesto objasnjavam a ovaj nikako da ukapira! nemam nekih raznovrsnih psovki, najcesce majku.

ILLNINO
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 20 Jan 2008
Mesto: BOR

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 24, 2008 2:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jake psovke znaju mnogo da uvrede coveka pa cak i da razbesne !!! Ruzno ih je upotrebljavati ali sta cemo kada ih danas skoro svako koristi.

Ucicemo psovke jednog dana kao gramatiku koliko ih ma !!!! Exclamation Exclamation Question Question

zoeBG
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 21 Dec 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 24, 2008 3:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Retko se desi da opsujem nesto i to je uglavnom ona fraza "do djavola" jer samu sebe ne mogu da smislim kako izgovaram nesto gore od toga, a inace ljude koji cesto psuju mnogo manje cenim

hot usa cars
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Nov 2007

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 29, 2008 10:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa svako opsuje pa tako i ja uuuuuuuuuuuuuuuu ima dosta razloga i zasto !!!

hehehe pa opsujem i ona vrata kada laktom se udarim na nezgodan nacin!!znate valjda nasta mislim!!

to psovanje stoji u svima nama samop sto neki kazu da to rade na finiji neki ra de na kulturniji nacin a neko pa recimo ide mu od ruke !!! Mr. Green New Evil

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Psovanje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon