www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Brinete li o sebi?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
klinka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 27 Apr 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 04, 2007 5:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala ti na postingu...al kako se NE usporedivati sa drugima?Ja to nonsop radim,pa sam nesretna... Embarassed

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 04, 2007 10:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tema 'Kako se brinuti za sebe' je spojena sa ovom temom Wink

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 05, 2007 8:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa brinem se o sebi svakako najvise sto mogu kako bih se osjecala sretno mada je to u danasnjem drustvu tesko ali nekako se borim. Inace ne treba bukvalno uzeti to "brinuti se samo o sebi" , jer ne mozes ocekivati da tebi neko pomogne ako ni ti nikome ne pomazes. Covjek nije rodjen da bude sam i samim time mora biti okruzen osobama koje se bore za bolje sutra i koji su optimisti i kada im kola idu niz brdo.

Iako sam cesto nailazila na probleme tipa kada me neko treba ja sam uvijek tu , ali kada meni neko treba nema ga nigdje i iako sam mali milion puta rekla samoj sebi kako cu tu plocu promijeniti ne mogu i dalje mi svira jedna te ista ploca . Very Happy

kissuzana
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 58

Datum registracije: 30 Maj 2006
Mesto: nis

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 1:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja jednostavno ne umem da brinem o sebi

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 11, 2008 8:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

brinem o sebi tek toliko da mi bude sasvim dobro,kad nemam vremena da se bavim sobom.
kad imam vremena da se bavim sobom,to uglavnom nije dobro jer svaki put shvatim koliko sam duboka i koliko krvavo srce imam.
mislim o sebi svake noci...o sebi i jos ponekim ljudima,preispitujem ono sto sam uradila,rekla....i uvek nalazim da je sve bilo na svom mestu i bas kad treba pa onda zaspim zadovoljna.

u preiodima kad je zivot lep,naravno.

a kad nije,onda....e.

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 12, 2008 11:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Muž mi je na prvom mestu, prvo mislim i brinem o njemu pa tek onda o meni.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 12, 2008 11:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^ tako nikad neces nauciti da cenis sebe

" I know the way to fuck them all...."

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 12, 2008 11:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cenim ja sebe, nego kažem da mi je on na prvom mestu, brinem za njega, a brinem i o sebi. O oboje. A naravno i muž brine o meni. Brinemo se jedno o drugom, to sam htela reći. Rolling Eyes

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 12, 2008 1:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće:
Cenim ja sebe, nego kažem da mi je on na prvom mestu, brinem za njega, a brinem i o sebi. O oboje. A naravno i muž brine o meni. Brinemo se jedno o drugom, to sam htela reći. Rolling Eyes

Ovo je zaista lepo chuti ali ... da li mislis da u onoj staroj izreci "Niko ne moze da brine o tebi kao ti sama" ima makar malo istine?

I zaista - brinem o sebi i o drugima. Na svoju stetu necu da radim ali ne zelim ni da meni bude lepo na tudju shtetu. Mora se pronaci neka ravnoteza. Ako si ti mislila na tu ravnotezu onda ok ali ako ces svoja osecanja, svoj zivot staviti ispod muzevljevog tu vec nije neshto kako treba...

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 12, 2008 4:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mr. Bond je napisao/la sledeće:

Ovo je zaista lepo chuti ali ... da li mislis da u onoj staroj izreci "Niko ne moze da brine o tebi kao ti sama" ima makar malo istine?

Da ima, ali kada nekoga stvarno volis osecaces kako ste vi zapravo jedno.Kako ti sada zvuci ta izreka? Wink

The tears of a clown make the whole world laugh.

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 12, 2008 6:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns je napisao/la sledeće:
Mr. Bond je napisao/la sledeće:

Da ima, ali kada nekoga stvarno volis osecaces kako ste vi zapravo jedno.Kako ti sada zvuci ta izreka? Wink

Zvucala bi divno ko da je iz nekog holivudskog filma sa happy end-om Smile Takvih nazalost u stvarnom zivotu nema (ili u nekom izuzetno malom promilu).

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 12, 2008 6:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ooo da, ima ih samo sto to ljudi ne pokazuju drugima, dovoljno im je sto se oni razumeju i nadovezuju Wink

The tears of a clown make the whole world laugh.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Brinete li o sebi? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon