:: |
Autor |
Poruka |
klinka Odomaćeni član
|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 1120
|
|
Hvala ti na postingu...al kako se NE usporedivati sa drugima?Ja to nonsop radim,pa sam nesretna...
|
_________________ Lutka od krvi bez trunke ideje... |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Tema 'Kako se brinuti za sebe' je spojena sa ovom temom
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Pa brinem se o sebi svakako najvise sto mogu kako bih se osjecala sretno mada je to u danasnjem drustvu tesko ali nekako se borim. Inace ne treba bukvalno uzeti to "brinuti se samo o sebi" , jer ne mozes ocekivati da tebi neko pomogne ako ni ti nikome ne pomazes. Covjek nije rodjen da bude sam i samim time mora biti okruzen osobama koje se bore za bolje sutra i koji su optimisti i kada im kola idu niz brdo.
Iako sam cesto nailazila na probleme tipa kada me neko treba ja sam uvijek tu , ali kada meni neko treba nema ga nigdje i iako sam mali milion puta rekla samoj sebi kako cu tu plocu promijeniti ne mogu i dalje mi svira jedna te ista ploca .
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
kissuzana Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 30 Maj 2006 Poruke: 200 Mesto: nis
|
|
ja jednostavno ne umem da brinem o sebi
|
_________________ ja sam suzana , a ti?????? |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
brinem o sebi tek toliko da mi bude sasvim dobro,kad nemam vremena da se bavim sobom.
kad imam vremena da se bavim sobom,to uglavnom nije dobro jer svaki put shvatim koliko sam duboka i koliko krvavo srce imam.
mislim o sebi svake noci...o sebi i jos ponekim ljudima,preispitujem ono sto sam uradila,rekla....i uvek nalazim da je sve bilo na svom mestu i bas kad treba pa onda zaspim zadovoljna.
u preiodima kad je zivot lep,naravno.
a kad nije,onda....e.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Muž mi je na prvom mestu, prvo mislim i brinem o njemu pa tek onda o meni.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
^ tako nikad neces nauciti da cenis sebe
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Cenim ja sebe, nego kažem da mi je on na prvom mestu, brinem za njega, a brinem i o sebi. O oboje. A naravno i muž brine o meni. Brinemo se jedno o drugom, to sam htela reći.
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Cenim ja sebe, nego kažem da mi je on na prvom mestu, brinem za njega, a brinem i o sebi. O oboje. A naravno i muž brine o meni. Brinemo se jedno o drugom, to sam htela reći. |
Ovo je zaista lepo chuti ali ... da li mislis da u onoj staroj izreci "Niko ne moze da brine o tebi kao ti sama" ima makar malo istine?
I zaista - brinem o sebi i o drugima. Na svoju stetu necu da radim ali ne zelim ni da meni bude lepo na tudju shtetu. Mora se pronaci neka ravnoteza. Ako si ti mislila na tu ravnotezu onda ok ali ako ces svoja osecanja, svoj zivot staviti ispod muzevljevog tu vec nije neshto kako treba...
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | Mr. Bond je napisao/la sledeće: | ♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Cenim ja sebe, nego kažem da mi je on na prvom mestu, brinem za njega, a brinem i o sebi. O oboje. A naravno i muž brine o meni. Brinemo se jedno o drugom, to sam htela reći. |
Ovo je zaista lepo chuti ali ... da li mislis da u onoj staroj izreci "Niko ne moze da brine o tebi kao ti sama" ima makar malo istine?
|
Da ima, ali kada nekoga stvarno volis osecaces kako ste vi zapravo jedno.Kako ti sada zvuci ta izreka? |
Zvucala bi divno ko da je iz nekog holivudskog filma sa happy end-om Takvih nazalost u stvarnom zivotu nema (ili u nekom izuzetno malom promilu).
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Ooo da, ima ih samo sto to ljudi ne pokazuju drugima, dovoljno im je sto se oni razumeju i nadovezuju
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|