www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Griza savesti, kako izlazite na kraj ?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Godine: 40

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 15, 2006 1:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rizmal je napisao/la sledeće:
uopste nemam grizu savesti jer ono sto radim radim zato jer smatram da je ispravno....

potpisujem...cak i ako se desi nesto sto znam da bi me grizlo i sto mislim da je moja krivica nije mi tesko prevaliti onu rec preko usta "izvini" i tada se mnogo laske osecam.... Wink

....tvoja i u dobru i u zlu....

sharki
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 16, 2006 11:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Griza savest je jaca od mene. Moram na kraju da se ispovedim nekome

NekiLudi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Nov 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 18, 2006 3:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ah..nadji si par ljudi i s njima pricaj o svemu..tako ja to radim i manje se grizem..Smile

TweexY
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Sep 2006

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 18, 2006 3:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mrzim taj osjecaj. Zato se trudim da ga sto rijedje osjetim.
Ali kad je vec kasno...priznam gresku ili spavam i radim bilo sto dok ne zaboravim Embarassed

Zivojin Misic
Vojvoda
Vojvoda

Godine: 38

Datum registracije: 04 Sep 2005
Mesto: Србија(Београд)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 17, 2006 6:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rizmal je napisao/la sledeće:
uopste nemam grizu savesti jer ono sto radim radim zato jer smatram da je ispravvno....

Ti si onda bas nepogresiv Smile

Kad osecam grizu savesti, zbog necega sto sam nekome uradio, trudim se da p9opricam sa tom osobom, kazem joj kako se osecam.

jsavo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 01 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 18, 2006 2:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

glavom u zid ....

al ne jako

Alekssandra
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 31 Jul 2006
Mesto: Havaji

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 18, 2006 4:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Katastofa !!!Nikako ne izlazim na kraj sa tim stvarima!
Kada me grize savest u tim trenutku ne znam sta da radim ni kome da se obratim mnogo mi je tesko i fujj,fuuj,fuuuuj....

Jole ch
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 10 Sep 2005
Mesto: Aarau-Aleksandrovac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 18, 2006 9:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas je katastrofa,
kazu najbolje je za to, da se ujedete za nokat malog prsta...

la_descarada
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 18 Okt 2006

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 18, 2006 9:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mrzim osecaj grize savesti...uvek nastojim da ga se otarasim,ma koliko mi bilo tesko da nekom nesto priznam!

Moytsa
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: St

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 5:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako mi se i desi da osjecam griznju savjesti onda ucinim sve kako bi osobi zbog koje to osjecam dala do znanja da nisam nesto ucinila (ili propustila uciniti) namjerno! Nikad ne bi mogla nekoga povrijediti namjerno. Uglavnom ni ne cinim stvari zbog kojih bi me pekla savjest, ali ako se to i desi, bude mi uzasno zao.

ametist heart
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 08 Avg 2006
Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 20, 2006 4:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Trudim se ne osjecati lose zbog nekih stvari. Iako osjecam griznju savjesti kad povrijedim nekoga tko mi mnogo znaci. To mi se dogodilo ne tako davno. Zboog jedne velike gluposti sam povrijedila svoju obitelj. Sreca da su mi sad oprostili.
Slazem se da je lijek za otklanjanje toga u komunikaciji. Wink
ALi ipak je tesko komunicirati kad se osjecas sam i izgubljen. Drago mi je d a sam sad pronasla svog decka, osobu koja mi je podrska u svemu i prva osoba koju cu pitati za savjet i kako da ispravim neke stvari. Tako da mi on ponekad kad mi savjest ne daje mira, dodje kao neki psiholog. Very Happy

I svaki dodir njegov nema cijenu, od tužne je stvorio sretnu ženu...
To je vrijedilo čekati...

Celik19
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Sep 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 20, 2006 10:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eh jbg neizbjezna je ta gruznja savjesti, ali ovako skontam sebi ne vrijedi mi nista ako se budem birnuo za to i ako budem djabe trosio vrijeme na to, zato se drugi put potrudim da stvari uradim na bolji nacin, eto... Very Happy Very Happy Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Griza savesti, kako izlazite na kraj ? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 4 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon