:: |
Autor |
Poruka |
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 40
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | uopste nemam grizu savesti jer ono sto radim radim zato jer smatram da je ispravno.... |
potpisujem...cak i ako se desi nesto sto znam da bi me grizlo i sto mislim da je moja krivica nije mi tesko prevaliti onu rec preko usta "izvini" i tada se mnogo laske osecam....
|
|
|
sharki Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Okt 2006 Poruke: 83
|
|
Griza savest je jaca od mene. Moram na kraju da se ispovedim nekome
|
|
|
|
|
|
NekiLudi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 55
|
|
ah..nadji si par ljudi i s njima pricaj o svemu..tako ja to radim i manje se grizem..
|
|
|
|
|
|
TweexY Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Sep 2006 Poruke: 116
|
|
Mrzim taj osjecaj. Zato se trudim da ga sto rijedje osjetim.
Ali kad je vec kasno...priznam gresku ili spavam i radim bilo sto dok ne zaboravim
|
|
|
|
|
|
Zivojin Misic Vojvoda
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | uopste nemam grizu savesti jer ono sto radim radim zato jer smatram da je ispravvno.... |
Ti si onda bas nepogresiv
Kad osecam grizu savesti, zbog necega sto sam nekome uradio, trudim se da p9opricam sa tom osobom, kazem joj kako se osecam.
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
|
|
|
jsavo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 01 Okt 2006 Poruke: 3
|
|
glavom u zid ....
al ne jako
|
_________________ moje kupinovo |
|
|
|
|
Alekssandra Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
Katastofa !!!Nikako ne izlazim na kraj sa tim stvarima!
Kada me grize savest u tim trenutku ne znam sta da radim ni kome da se obratim mnogo mi je tesko i fujj,fuuj,fuuuuj....
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
Jole ch Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 10 Sep 2005 Poruke: 80 Mesto: Aarau-Aleksandrovac
|
|
Bas je katastrofa,
kazu najbolje je za to, da se ujedete za nokat malog prsta...
|
|
|
|
|
|
la_descarada Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 204
|
|
mrzim osecaj grize savesti...uvek nastojim da ga se otarasim,ma koliko mi bilo tesko da nekom nesto priznam!
|
|
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Ako mi se i desi da osjecam griznju savjesti onda ucinim sve kako bi osobi zbog koje to osjecam dala do znanja da nisam nesto ucinila (ili propustila uciniti) namjerno! Nikad ne bi mogla nekoga povrijediti namjerno. Uglavnom ni ne cinim stvari zbog kojih bi me pekla savjest, ali ako se to i desi, bude mi uzasno zao.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Trudim se ne osjecati lose zbog nekih stvari. Iako osjecam griznju savjesti kad povrijedim nekoga tko mi mnogo znaci. To mi se dogodilo ne tako davno. Zboog jedne velike gluposti sam povrijedila svoju obitelj. Sreca da su mi sad oprostili.
Slazem se da je lijek za otklanjanje toga u komunikaciji.
ALi ipak je tesko komunicirati kad se osjecas sam i izgubljen. Drago mi je d a sam sad pronasla svog decka, osobu koja mi je podrska u svemu i prva osoba koju cu pitati za savjet i kako da ispravim neke stvari. Tako da mi on ponekad kad mi savjest ne daje mira, dodje kao neki psiholog.
|
|
|
|
|
Celik19 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 77
|
|
eh jbg neizbjezna je ta gruznja savjesti, ali ovako skontam sebi ne vrijedi mi nista ako se budem birnuo za to i ako budem djabe trosio vrijeme na to, zato se drugi put potrudim da stvari uradim na bolji nacin, eto...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|