www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Drži li Vas mjesto?
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 20, 2007 12:00 am    Naslov poruke: Drži li Vas mjesto? Na vrh strane Na dno strane

Da li ste od onih ljudi koji jednostavno ne mogu bit dugo na jednom mjestu? Zašto je to uopće tako? Osjetite li da ne možete više izdržat? Kada se to obično dješava?

Konkretnije mislim kad sjedite na primer : u nekom kafeu..ili u bioskopu ste...na nekom rođendanu, negdje..

Poslednja prepravka: Anđela datum Uto Mar 20, 2007 12:32 am; ukupno izmenjena 1 put

milann89
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 19 Mar 2007
Mesto: Zajechar over the Rainbow!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 20, 2007 12:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obicno me ne drze ljudi na odredjenom mestu. Pretenduju da me smore ako se ponasaju isto i ako su nezadovoljni tim mestom a nista ne rade da bi ga promenili.
Kada mene neko mesto smori, a ja ne mogu da pobegnem, dajem sve od sebe da to mesto promenim i poboljsam...

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 20, 2007 12:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Možda sam jedan od takvih. Tako je sigurno što od detinjstva sam živeo na raznim mestima. Oseti se ali ne da kažeš: odoh na drugo mesto. Obično se dešava kad nisam raspoložen ili naopačke kad sam mnogo srećan

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 20, 2007 3:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo da odgovorim i ja.
Ne drži me. Nisam od osoba koje mogu duuugo sjedeti na jednom mjestu. Opuštena sam, uživam ali jednostavno tražim promjenu i mjesta i ljudi s kojima sjedim. Ne znam što je to tako, ali eto npr ne mogu bit dugo u nekom diskaću, jednostavno moram otić još negdje. To fakat mnoge nervira Laughing jer u jednom momentu samo nestanem i izađem i krenem negdje a oni me jure Laughing .
Ne mogu bit dugo doma, iako volim spavat i odmarat ali ne mogu podnijeti dugo jedan te isti vazduh, sliku pred mojim očima.

foryou10
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 63

Datum registracije: 13 Jan 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 21, 2007 11:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne mogu biti dugo sa ljudima koji me zamaraju,na mjestima koja su za mene dosadna.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 22, 2007 12:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u poslednje vreme ne mogu da se skrasim na jednom mestu, a kao sto kazu clanovi iznad mene, to dosta zavisi i u kakvom sam drustvu...ako mi ne odgovaraju, begam glavom bez obzira

" I know the way to fuck them all...."

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 22, 2007 9:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovisi s kojim društvom i gdje, s nekima mogu satima sjediti u nekim kafićima, a s nekima jedva pola sata ako i toliko

Beep
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 24, 2007 1:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A,shto znam.. Sve zavisi.. S kim sam,kakva je atmosfera.. itd.

dejoni
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 48

Datum registracije: 18 Nov 2005
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 24, 2007 11:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne, meni je bolje na jednom mestu. vise sam pasivna osoba. ako mi je epo i prijatno na nekom mestu nemam potrebu da odem

iiivan
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 06 Feb 2007
Mesto: Beograd

saudiarabia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 24, 2007 11:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako mi se negde ne svidja, radije odem nego da se dosadjujem

~brza~
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 15 Jan 2007
Mesto: Dubrovnik

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 24, 2007 12:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako mi je dosadno ili ako mi ne paše spika odma idem!

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 24, 2007 2:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

po prirodi sam jako brza osoba tako da me nikada nije drzalo mesto jako brzo se unervozim i moram da promenim mesto pa makar to bio i guz Laughing Laughing Laughing na kome sam imao vecu raspodelu tezine...

....tvoj i u dobru i u zlu....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Drži li Vas mjesto? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon