:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Da li ste od onih ljudi koji jednostavno ne mogu bit dugo na jednom mjestu? Zašto je to uopće tako? Osjetite li da ne možete više izdržat? Kada se to obično dješava?
Konkretnije mislim kad sjedite na primer : u nekom kafeu..ili u bioskopu ste...na nekom rođendanu, negdje..
|
Poslednja prepravka: Anđela datum Uto Mar 20, 2007 12:32 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
milann89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 19 Mar 2007 Poruke: 106 Mesto: Zajechar over the Rainbow!
|
|
Obicno me ne drze ljudi na odredjenom mestu. Pretenduju da me smore ako se ponasaju isto i ako su nezadovoljni tim mestom a nista ne rade da bi ga promenili.
Kada mene neko mesto smori, a ja ne mogu da pobegnem, dajem sve od sebe da to mesto promenim i poboljsam...
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Možda sam jedan od takvih. Tako je sigurno što od detinjstva sam živeo na raznim mestima. Oseti se ali ne da kažeš: odoh na drugo mesto. Obično se dešava kad nisam raspoložen ili naopačke kad sam mnogo srećan
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Evo da odgovorim i ja.
Ne drži me. Nisam od osoba koje mogu duuugo sjedeti na jednom mjestu. Opuštena sam, uživam ali jednostavno tražim promjenu i mjesta i ljudi s kojima sjedim. Ne znam što je to tako, ali eto npr ne mogu bit dugo u nekom diskaću, jednostavno moram otić još negdje. To fakat mnoge nervira jer u jednom momentu samo nestanem i izađem i krenem negdje a oni me jure .
Ne mogu bit dugo doma, iako volim spavat i odmarat ali ne mogu podnijeti dugo jedan te isti vazduh, sliku pred mojim očima.
|
|
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Ne mogu biti dugo sa ljudima koji me zamaraju,na mjestima koja su za mene dosadna.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
u poslednje vreme ne mogu da se skrasim na jednom mestu, a kao sto kazu clanovi iznad mene, to dosta zavisi i u kakvom sam drustvu...ako mi ne odgovaraju, begam glavom bez obzira
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
ovisi s kojim društvom i gdje, s nekima mogu satima sjediti u nekim kafićima, a s nekima jedva pola sata ako i toliko
|
|
|
|
|
|
Beep Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 17
|
|
A,shto znam.. Sve zavisi.. S kim sam,kakva je atmosfera.. itd.
|
|
|
|
|
|
dejoni Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1376 Mesto: Nis
|
|
ne, meni je bolje na jednom mestu. vise sam pasivna osoba. ako mi je epo i prijatno na nekom mestu nemam potrebu da odem
|
_________________ Ako zivis danas, svako ''juche'' je samo san, a svako ''sutra'' vizija nade...
|
|
|
|
|
iiivan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 136 Mesto: Beograd
|
|
ako mi se negde ne svidja, radije odem nego da se dosadjujem
|
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
Ako mi je dosadno ili ako mi ne paše spika odma idem!
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
po prirodi sam jako brza osoba tako da me nikada nije drzalo mesto jako brzo se unervozim i moram da promenim mesto pa makar to bio i guz na kome sam imao vecu raspodelu tezine...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|