:: |
Autor |
Poruka |
crna_opasna_maca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Sep 2006 Poruke: 136 Mesto: Novi Sad
|
|
Nisam jako stidljiva.. Retko pocrvenim, ali desava se kad ugledam nekog jako slatkog decka i jos kad mi da kompliment..
|
_________________ ..jer usne su mi trnje i ranice te znaj, a oci su mi crne ni pakao ni raj.. |
|
|
|
|
bal pod maskama Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Okt 2006 Poruke: 77
|
|
Nisam uopste stidljiva......sto ponekad i nije tako pametno........
|
_________________ CLEAR YOUR MIND |
|
|
|
|
Nattally Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Avg 2006 Poruke: 95
|
|
Stidljiva jesam ali samo sa osobama koje poznajem kratko vrijeme i ako mi udijele kompliment uglavnom jesam
|
|
|
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Nisam stidljiva nimalo...Prilično sam dikrektna u vezi toga...Ko mi se sviđa, taj je moj...Ne sramim se flertati i upucavati se...Jer čemu biti sramežljiva i čekati da on poduzme prvi korak ukoliko ja sama to mogu brže? A što se tiče inače, također se ne sramim...Tako sam odgojena, moji su me učili da se ničega ne treba sramiti osim vlastite gluposti..
|
|
|
|
|
|
LudacaFL Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Dec 2005 Poruke: 156
|
|
pre sam bila mnogo stidna...ali posle vise izlazaka i tako to sad bolje komuniciram sa ostalim ljudima...i koje znam i koje neznam
mogu da pridjem momcima i nije me sramota nit me je stid... pre nebih ni smela da ih pogledam u oci a sad je sve mnogo lakse...sa curama sam vise stidljiva neznam stooo
|
|
|
|
|
|
Pinki.funclub Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Sep 2008 Poruke: 173 Mesto: RS
|
|
Ja sam veoma stidljiv, pogotovo kada su komplimenti u pitanju.Jednostavno pocrvenim, kao da u sebi imam senzor, koji se pali na komplimente ili na bilo kakvu vrstu lepe reci...Grrrrrrrrr
To me nervira ali etoo....
|
_________________ » . . . No dakle, tko si ti? - Dio
sam one sile što vječno želi
zlo, a vječno stvara dobro«. |
|
|
|
|
aibbff Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 3 Mesto: Arilje
|
|
I ja sam veoma stidljiva,pogotovu kada treba da se upoznam sa nekom osobom,upoznavanja mi ne idu dobro.......mrzim kad sam stidljiva......
|
|
|
|
|
|
MissPookie `Mndra Mja`
|
Datum registracije: 02 Okt 2007 Poruke: 5704 Mesto: .:. West Coast .:.
|
|
Ranije sam bila stidljiva..a sad vise ne..i jako mi je drago zbog toga...
|
_________________ ~Never tell your problems to anyone... 20% don't care and the other 80% are glad you have them~ |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
bio sam veoma stidljiv pre .. ali sam tokom godina počeo da se otvaram i sada sam veoma otvorena osoba koja će, bez stida i srama, reći ono što smeta bez obzira ko je ko i šta je šta
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Stidljiva sam. Jbg. Takva sam. Problem je samnom sto sam na pocetku upoznavanja jako, jako cutljiva...ni rec iz mene nece izaci. A kasnije sam..prava brbljivica
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
hehehe imam nekad momente,ali uglavnom nisam stidljiva )))
samo odredjene persone umeju da me zbune hehehe
|
|
|
|
|
|
erilla ~kuin lumihiutale~
|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947
|
|
:LOL: je napisao/la sledeće: | hehehe imam nekad momente,ali uglavnom nisam stidljiva
samo odredjene persone umeju da me zbune |
Tako nekako je i kod mene. U principu nisam stidljiva, nije me sramota pitati npr. za put ako ne znam, na slavljima sam medju prvima koji igraju, u drustvu sam komunikativna i brzo se opustim ... ali imam i ja ponekad te momente. Uglavnom je to kad dobijem neki kompliment, mada to zavisi od toga kakav je kompliment i od osobe koja mi ga je podelila, nisam crvena svaki put kad mi neko kaze nesto lepo
|
_________________ I dižem glavu gore, kao ratnik što ide u boj. Dok vetar šiba u lice, ja odlazim stari moj ... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|