www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

stidljivost
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
crna_opasna_maca
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 02 Sep 2006
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 06, 2007 6:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam jako stidljiva.. Retko pocrvenim, ali desava se kad ugledam nekog jako slatkog decka i jos kad mi da kompliment.. Laughing

bal pod maskama
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 09 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 07, 2007 2:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam uopste stidljiva......sto ponekad i nije tako pametno........ Rolling Eyes

Nattally
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 07 Avg 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 07, 2007 7:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stidljiva jesam ali samo sa osobama koje poznajem kratko vrijeme i ako mi udijele kompliment uglavnom jesam

inferiorna_akasha
*Djevojka iz kolektiva*
*Djevojka iz kolektiva*

Godine: 37

Datum registracije: 13 Nov 2006
Mesto: ...U zemlji maštanja...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 08, 2007 11:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam stidljiva nimalo...Prilično sam dikrektna u vezi toga...Ko mi se sviđa, taj je moj...Ne sramim se flertati i upucavati se...Jer čemu biti sramežljiva i čekati da on poduzme prvi korak ukoliko ja sama to mogu brže? Very Happy A što se tiče inače, također se ne sramim...Tako sam odgojena, moji su me učili da se ničega ne treba sramiti osim vlastite gluposti.. Wink

LudacaFL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Dec 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 09, 2007 3:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pre sam bila mnogo stidna...ali posle vise izlazaka i tako to sad bolje komuniciram sa ostalim ljudima...i koje znam i koje neznam

mogu da pridjem momcima i nije me sramota nit me je stid... pre nebih ni smela da ih pogledam u oci a sad je sve mnogo lakse...sa curama sam vise stidljiva neznam stooo

Pinki.funclub
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 12 Sep 2008
Mesto: RS

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 15, 2008 2:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam veoma stidljiv, pogotovo kada su komplimenti u pitanju.Jednostavno pocrvenim, kao da u sebi imam senzor, koji se pali na komplimente ili na bilo kakvu vrstu lepe reci...Grrrrrrrrr
To me nervira ali etoo....

aibbff
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 30

Datum registracije: 19 Sep 2008
Mesto: Arilje

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 19, 2008 6:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja sam veoma stidljiva,pogotovu kada treba da se upoznam sa nekom osobom,upoznavanja mi ne idu dobro.......mrzim kad sam stidljiva......

MissPookie
`Mndra Mja`
<b>`Mndra Mja`</b>

Datum registracije: 02 Okt 2007
Mesto: .:. West Coast .:.

usa.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 24, 2008 4:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ranije sam bila stidljiva..a sad vise ne..i jako mi je drago zbog toga... Mr. Green

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 24, 2008 7:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bio sam veoma stidljiv pre .. ali sam tokom godina počeo da se otvaram i sada sam veoma otvorena osoba koja će, bez stida i srama, reći ono što smeta bez obzira ko je ko i šta je šta

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 23, 2008 4:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stidljiva sam. Jbg. Takva sam. Problem je samnom sto sam na pocetku upoznavanja jako, jako cutljiva...ni rec iz mene nece izaci. A kasnije sam..prava brbljivica Rolling Eyes

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 23, 2008 8:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hehehe Smile imam nekad momente,ali uglavnom nisam stidljiva Smile)))

samo odredjene persone umeju da me zbune Smile hehehe

erilla
~kuin lumihiutale~
<b>~kuin lumihiutale~</b>

Datum registracije: 24 Apr 2007

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 24, 2008 8:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:LOL: je napisao/la sledeće:
hehehe Smile imam nekad momente,ali uglavnom nisam stidljiva Smile

samo odredjene persone umeju da me zbune Smile

Tako nekako je i kod mene. U principu nisam stidljiva, nije me sramota pitati npr. za put ako ne znam, na slavljima sam medju prvima koji igraju, u drustvu sam komunikativna i brzo se opustim ... ali imam i ja ponekad te momente. Uglavnom je to kad dobijem neki kompliment, mada to zavisi od toga kakav je kompliment i od osobe koja mi ga je podelila, nisam crvena svaki put kad mi neko kaze nesto lepo Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> stidljivost Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 5 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon