:: |
Autor |
Poruka |
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Pa, s' obzirom da živimo mnogo brže u odnosu na nekadašnje vreme, mnogo brže sazrevamo i mnogo je više životnih situacija, zbog kojih hteli mi to ili ne, moramo brže sazrevati...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Bestijica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2005 Poruke: 190 Mesto: Melbourne
|
|
djeca sve ranije danas pocnu raditi stvari za koje bas i nisu spremni
to neznaci da su sazrjeli ranije nego da imaju vise slobode cisto sumnjam da razumiju zato se velike greske prave
sve za svoje godine neznam gdje trce
|
|
|
|
|
|
rozalinda Odomaćeni član
|
Godine: 31
Datum registracije: 21 Jul 2006 Poruke: 2453 Mesto: ko ce to znati...
|
|
potpuno se slazem,ja vidim ove debile(moram tako da se izrazim,izvinite)u nemackoj i u mojoj skoli,svi su oi u americkom fazonu petaci nisu ni iz pelena izasli a oce da se muvaju.u srbiji nije tako,odnosno ima ih manje ali u nemackoj,mislim stvarno!!!!!!!
|
|
|
romeomarkovic Otrov za cure
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055
|
|
Ajd vi meni recite, sta je to zrelost? Sta cini mne (ne)zrelijim od nekog drugog? Po cemu to vidite? Ali konkretno? Po godinama? Po izivljenosti? Po cemu?
Prvo to da definisemo, pa onda cu vam reci da li sam zreliji ili ne...
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
romeomarkovic je napisao/la sledeće: | Ajd vi meni recite, sta je to zrelost? Sta cini mne (ne)zrelijim od nekog drugog? Po cemu to vidite? Ali konkretno? Po godinama? Po izivljenosti? Po cemu?
Prvo to da definisemo, pa onda cu vam reci da li sam zreliji ili ne... |
Godine: 99
Hmmmm, sa 99 godina bi covek trebao da zna da li je zreo ili ne. Barem, rezonijem ja tako.
Sta je zrelost? Zrelost je momentat kada uvidis da zelis sve sam u svom zivotu da radis, a da u slucaju greske ne ides kod svojih da im sa izjadas i da neko od njih onda ispravlja "krivu Drinu". Preuzimanje odgovornosti za sebe i svoje postupke, ma kakve posledice bile.
To je kratka definicija zrelosti.
Naravno, ovo je samo sa jedne tacke gledista.
|
|
|
|
Alekssandra Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
Skroz si u pravu!
Deca pre vremena sazrevaju zato i imamo puno gluposti!Ljudi mnogo brzo zive!Izlasci,provodi,brze voznje kolima ,oruzje i jos mnogo toga!!!!
Uzas........
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Mislim da danasnja omladina mnogo brze sazreva nego ranije...i mislim da je to ok...jer neke stvari treba probati,bolje ranije nego kasnije...to je bar moje misljenje...
|
|
|
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
Mislim da su mladi danas daleko informisaniji od mladih nekada. Ali to ih ne cini zrelijima. Smatram da je zrelost individualna. Neke klince (molim da se ne uvredite za izraz klinci) zivot "strefi" ranije a neke kasnije. Iskustvo je ono sto nas uci! I naravno, u velikoj meri zavisi u kakvoj porodici dete odrasta. Tamo gde je dobra komunikacija i lep odnos, dete brze sazreva.
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
Tark Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 02 Apr 2006 Poruke: 74 Mesto: Pa gdje god samo da ima ljudi i da ima partya!
|
|
Današnje generacije su se previše probahatile treba ih malo smirit tj batinama jer se nikako drugo nauciti nije bezveze ona da je batina potekla iz raja!
|
_________________ THE DEATH IS ONLY THE BEGINNING! |
|
|
|
|
nektarinica Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum
|
|
Ne smatram da je danasnja omladina zrelija-bas naprotiv!
Smatram da je jako nestrpljiva da vec u nekim ranim tinejdzerskim godinama udju u svet odraslih.U svakom mogucem smislu.Kao da sutra ne postoji.A za sve posledice toga,(a uvek su posledice-katastrofa,jer za sve postoji svoje VREME,jel' te?!)nemaju 'O' od odgovornosti.I nemaju predstavu o zivotu,sto je i normalno jer su jako mladi,ali zato s druge strane se trude da zive,izgledaju i bave se stvarima kao odrasli i odgovorni ljudi koji ne zavisi ni od koga.
To su za mene odlike razmazene,nevaspitane i dokone omladine!
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Nektarinice BRAVO! Upravo sam o tome i ja pisala! Dokaz tome-ponasaju se kao odrasli, traze da ih ostali gledaju kao na odrasle osobe, traze tretman (samo kad njima tako odgovara) koji imaju odrasle osobe, traze prava koja imaju odrasli, a kada dodje do odgovornosti-nigde ih nema. Tada su oni samo "deca", tada su oni mladi, neiskusni......A to nikako nije dokaz zrelosti, vec naprotiv-nezrelosti! Zive brze nego sto mogu, nego sto treba, nego sto su sposobni. Klinka moga devera, ima sada 19 godina. Izigrava staru-malu vec XY godina. Kad mi je sa 16 rekla da je spremna na sex, smejala sam se, pokusavala da objasnim-nije vredelo (ona prica-oni znaju sve). Posle samo par meseci, zvala me da idem sa njom na abortus!!!! Kada sam je pitala kako je to zrela za sex, a ide na abortus, odgovor "za sex jesam zrela, ali za bebu nisam"! To je ono: prava hocu, obazveze i odgovornosti-necu i ne mogu, mala sam jos! Strahoteka u sta izrastaju!
|
|
|
nektarinica Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum
|
|
Draga knknpnkn,u potpunosti si u pravu...Meni je sve to jako tuzno i naopako...
Sto bi rekli 'ko muve bez glave'....
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|