www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Danasnja zrelost
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 1:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa, s' obzirom da živimo mnogo brže u odnosu na nekadašnje vreme, mnogo brže sazrevamo i mnogo je više životnih situacija, zbog kojih hteli mi to ili ne, moramo brže sazrevati...

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

Bestijica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Apr 2005
Mesto: Melbourne

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 4:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

djeca sve ranije danas pocnu raditi stvari za koje bas i nisu spremni
to neznaci da su sazrjeli ranije nego da imaju vise slobode cisto sumnjam da razumiju zato se velike greske prave
sve za svoje godine neznam gdje trce

rozalinda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 31

Datum registracije: 21 Jul 2006
Mesto: ko ce to znati...

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 2:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

potpuno se slazem,ja vidim ove debile(moram tako da se izrazim,izvinite)u nemackoj i u mojoj skoli,svi su oi u americkom fazonu petaci nisu ni iz pelena izasli a oce da se muvaju.u srbiji nije tako,odnosno ima ih manje ali u nemackoj,mislim stvarno!!!!!!!

romeomarkovic
Otrov za cure
Otrov za cure

Godine: 36

Datum registracije: 31 Maj 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 6:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ajd vi meni recite, sta je to zrelost? Sta cini mne (ne)zrelijim od nekog drugog? Po cemu to vidite? Ali konkretno? Po godinama? Po izivljenosti? Po cemu?
Prvo to da definisemo, pa onda cu vam reci da li sam zreliji ili ne...

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 6:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

romeomarkovic je napisao/la sledeće:
Ajd vi meni recite, sta je to zrelost? Sta cini mne (ne)zrelijim od nekog drugog? Po cemu to vidite? Ali konkretno? Po godinama? Po izivljenosti? Po cemu?
Prvo to da definisemo, pa onda cu vam reci da li sam zreliji ili ne...

Godine: 99
Hmmmm, sa 99 godina bi covek trebao da zna da li je zreo ili ne. Mr. Green Barem, rezonijem ja tako.
Sta je zrelost? Zrelost je momentat kada uvidis da zelis sve sam u svom zivotu da radis, a da u slucaju greske ne ides kod svojih da im sa izjadas i da neko od njih onda ispravlja "krivu Drinu". Preuzimanje odgovornosti za sebe i svoje postupke, ma kakve posledice bile.
To je kratka definicija zrelosti.
Naravno, ovo je samo sa jedne tacke gledista.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Alekssandra
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 31 Jul 2006
Mesto: Havaji

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 30, 2006 1:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Skroz si u pravu!
Deca pre vremena sazrevaju zato i imamo puno gluposti!Ljudi mnogo brzo zive!Izlasci,provodi,brze voznje kolima ,oruzje i jos mnogo toga!!!!
Uzas........

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 30, 2006 4:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da danasnja omladina mnogo brze sazreva nego ranije...i mislim da je to ok...jer neke stvari treba probati,bolje ranije nego kasnije...to je bar moje misljenje... Rolling Eyes

whitesnake1710
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 54

Datum registracije: 24 Okt 2006
Mesto: Limasol

cyprus.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 06, 2006 10:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da su mladi danas daleko informisaniji od mladih nekada. Ali to ih ne cini zrelijima. Smatram da je zrelost individualna. Neke klince (molim da se ne uvredite za izraz klinci) zivot "strefi" ranije a neke kasnije. Iskustvo je ono sto nas uci! I naravno, u velikoj meri zavisi u kakvoj porodici dete odrasta. Tamo gde je dobra komunikacija i lep odnos, dete brze sazreva.

Tark
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 02 Apr 2006
Mesto: Pa gdje god samo da ima ljudi i da ima partya!

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 07, 2006 11:22 pm    Naslov poruke: Djeca Na vrh strane Na dno strane

Današnje generacije su se previše probahatile treba ih malo smirit tj batinama jer se nikako drugo nauciti nije bezveze ona da je batina potekla iz raja!

nektarinica
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 15 Mar 2006
Mesto: Singidunum

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 08, 2006 3:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne smatram da je danasnja omladina zrelija-bas naprotiv!
Smatram da je jako nestrpljiva da vec u nekim ranim tinejdzerskim godinama udju u svet odraslih.U svakom mogucem smislu.Kao da sutra ne postoji.A za sve posledice toga,(a uvek su posledice-katastrofa,jer za sve postoji svoje VREME,jel' te?!)nemaju 'O' od odgovornosti.I nemaju predstavu o zivotu,sto je i normalno jer su jako mladi,ali zato s druge strane se trude da zive,izgledaju i bave se stvarima kao odrasli i odgovorni ljudi koji ne zavisi ni od koga.
To su za mene odlike razmazene,nevaspitane i dokone omladine! Rolling Eyes

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 09, 2006 11:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nektarinice BRAVO! Upravo sam o tome i ja pisala! Dokaz tome-ponasaju se kao odrasli, traze da ih ostali gledaju kao na odrasle osobe, traze tretman (samo kad njima tako odgovara) koji imaju odrasle osobe, traze prava koja imaju odrasli, a kada dodje do odgovornosti-nigde ih nema. Tada su oni samo "deca", tada su oni mladi, neiskusni......A to nikako nije dokaz zrelosti, vec naprotiv-nezrelosti! Zive brze nego sto mogu, nego sto treba, nego sto su sposobni. Klinka moga devera, ima sada 19 godina. Izigrava staru-malu vec XY godina. Kad mi je sa 16 rekla da je spremna na sex, smejala sam se, pokusavala da objasnim-nije vredelo (ona prica-oni znaju sve). Posle samo par meseci, zvala me da idem sa njom na abortus!!!! Kada sam je pitala kako je to zrela za sex, a ide na abortus, odgovor "za sex jesam zrela, ali za bebu nisam"! To je ono: prava hocu, obazveze i odgovornosti-necu i ne mogu, mala sam jos! Strahoteka u sta izrastaju! Rolling Eyes

nektarinica
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 15 Mar 2006
Mesto: Singidunum

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 09, 2006 2:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga knknpnkn,u potpunosti si u pravu...Meni je sve to jako tuzno i naopako... Sad
Sto bi rekli 'ko muve bez glave'....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Danasnja zrelost Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 5 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon