:: |
Autor |
Poruka |
WaNjIcA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 27 Jun 2006 Poruke: 77 Mesto: vicenza
|
|
Za mene nisu hrabri oni koji se tuku koji kazu da se nikoga i nicega ne plase...
Za mene su hrabri oni koji se neplase da kazu svoje mane svoje strahove koji se ne plase da pogrese...
|
_________________ Prodao si moje snove, zeleo si neke nove, kazu nisi za mene...Ko da srce nebi htelo kad bi samo jednom smelo tebe da zaboravi pa ce pre da oprosti |
|
|
|
|
malaala987 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 07 Dec 2005 Poruke: 101
|
|
nisam hrabra. bojim se i ne sramotim da svoj strah iskazem. ipak svi reaguju drugacije
|
|
|
|
|
|
JVilkoks Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Dec 2004 Poruke: 163
|
|
I hrabri se boje. Tiho, u sebi... ali se boje. Covjek koji se ne plasi, nije covjek. Bas taj strah i trema pokazuju ono ljudsko u njemu. Sve je to normalno. Samo sto neki ljudi imaju sposobnost da to kontrolisu, sakriju od drugih ljudi.
|
|
|
|
|
|
kika_sd Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 554 Mesto: ni tamo ni ovamo
|
|
"hrabri mogu sve,ako hrabre znas
ljubav moze sve ako ljubav das
ljubav menja svet za ceo zivot nas
ako verujes i cuvas jedan san...
ako verujes da mozemo sad da menjamo svet..."
Mislim da su hrabri samo oni koji imaju samopouzdanja.A ako imaju samopouzdanja ne moze im niko nista
:438:
|
_________________ "Ja jos kradem dane Bogu,ja jos umem,ja jos mogu da sam sebi stvorim neki mir.Jos sam sretan sto postojim,pisem pesme,zvezde brojim,jos sam onaj isti vetropir..." |
|
|
|
|
fitovac Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Jul 2006 Poruke: 30
|
|
ma svi se boje samo nesto se desi u mozgu pa nekontas da se bojis
|
|
|
|
|
|
snezam Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Jun 2006 Poruke: 2
|
|
Strah je nesto sto je priroda dala coveku (i ne samo njemu) da mu pomogne da prepozna opasnost i da se zastiti od nje. Ko kaze da se nicega ne plasi, sa njim nesto nije u redu. Znaci, slobodno se plasite, samo nemojte da zbog straha propustite svoj zivot
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Makro je napisao/la sledeće: | Imam jednog prijatelja u Srbiji. Zovemo ga Shaca, Mrca...
Nije lud, nije hrabar, ali je zato MRTAV LADAN!
Nicega ne se boji, za nista se ne brine (jedino kad Partizan igra), i nikad ga nismo videli iznerviranog.
Probavali su da ga plase na razne nacine, ma kakvi, covek ne reaguje.
Da mi je 5% njegovih zivaca bio bih na konju
U jednom delu groblja ima mali deo svabskog groblja. Preko puta je osnovna skola malo nakoso. Uglavnom groblje se ne vidi kada si u skoli. E tu se sakrivalo za veliki odmor da bi se zapalila cigara. Mi smo bili poslednja generacija koja je koristila to mesto za cigare. Preko dana te hvata neka jeza, manje vise groblje, nego dva dzukca iz komsiluka, nikad covek nije znao da li su pusteni ili vezani.
A pored te ograde gde su dzukci ima zbunje, i tuda vodi putic kako su ljudi uvek isli precicom to se lepo utabalo ni T od travke na tom puticu. I ustedi ti dosta vremena ako ides prema centru kroz groblje. A po noci ti je tu prava mrakaca.
Ovo jedna od prici kod groblja i nacina da uplase Mrcu.
Posto je Mrca 'sam' vecinom tu precicu koristio u kasne sate kada se vracao kuci sa centra, jedno vece 'budale' odlucise da se sakriju i da ga sacekaju.
Medjutim bila jedna raka iskopana, i njih trojca se sakrili. (Ovo oni sada pricaju) Mrca ide, ruke u dzepove stavio, zurio glavu u zemlju i zvizduka. I Jovic iz rake pruzi ruku i uhvati Mrcu za nogu. A Mrca ce mrtav ladan:"Ajd Jovicu, pu$i kyp@c".
Ne verujem da je iko otisao sam po noci tim puticem osim Mrce. |
Strava pricica...zaista hrabar decko nema sta..ali nkead mi se cini da kada govorimo o strahu vise mislimo na onaj unutrasnji strah koji nije evzan za takve dogadjaje..Nekad je daleko vaznije imati hrabrosti za odredjene odluke u zivotu nego za postupke kao sto su prolazak kroz groblje usred noci...Ja sam teska kukavica kada su neke takve stvari u pitanju. Plasim se kad pukne petarda, kad promaja lupi vrata skacem kao zec, kad me neko dotakne za ruku a ja to ne ocekujem, skocim kao poparena..ali zato kada su neke vece stvari u pitanju, zaista samu sebe s vremena na vreme iznenadim..valjda covek i ne moze da zna koliko je hrabar dok se ne nadje u nekim odlucujucim situacijama u kojima je potrebno da nadjaca samog sebe..onda izbije ona unutrsnja hrabrost ili kukavicluk koje u nekim normalnim zivotnim situacijama ne mogu doci do izrazaja...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
mala_plava_18 Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 292
|
|
Pod pojmom hrabri ne znam sta smatras.Ti,kako ti kazes hrabri ljudi po cemu znas da su hrabri?Mogu oni biti hrabri u nekim situacijama,dok su u drugim kukavice.A isto tako msilim da nema covjeka koji se ne boji...svi od neceg strahujemo.Od smrti,mozda nase,smrti drugih.Mene je uvijek bilo strah da ne izgubim voljene.
|
|
|
|
|
|
Panter75 Upućeni član
|
Godine: 49
Datum registracije: 11 Dec 2004 Poruke: 273
|
|
Ima vise hrabrosti,zar ne?
Ako ce mo uopsteno mala doza straha je pozeljna,jer samo se ludak ne boji...
A
|
_________________ a ja stigao |
|
|
|
|
djokili Dobro upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 517 Mesto: Krusevac
|
|
hrabri na izuzetno dobar, mozda i nabolji nacin skrivaju svoj strah! Veliki strah!
|
|
|
|
|
|
nexinet Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 57
Datum registracije: 14 Jul 2006 Poruke: 110 Mesto: Majdanpek
|
|
Mislim ima i jednih i drugih.Da budem precizniji ima onih koji su
realno i pravi,a ima i onih koji su u principu pi.....e ali se
foliraju i kad trzneš oni zbrišu kao pop....i.Znate to je najveća
tragedija za lika kada se dozna da je ovo drugo,a desilo se
nebrojeno puta.Za hrabrost su potreni preduslovi.
U pitanju su realne stvari,potencijal,mogućnosti i genetika.
Strah svi mi posedujemo,znači i hrabri i ovi drugi.
Hrabri gledaju realno na okolnosti,lične mogućnosti makar iste
bile na granici i reaguju čvrsto sa aspekta svojih uverenja.
Kod ovih drugih nema realnosti i okolnosti a uverenjima da ne pričamo.
Kod hrabrih je to malo i genetski nasledno,mada ne mora da znači.
Mnogi brkaju hrabrost i odlučnost,ali to je velika greška jer je
odlučnost deo hrabrosti i kao takve u principu daju jaku ličnost.
|
_________________ nexi |
|
|
|
|
Gagi_84 Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 328 Mesto: Beograd
|
|
Svako se necega ili nekoga boji!Ljudi koji vaze za hrabre su uglavnom doziveli mnogo losih i opasnih stvari,tako da im vremenom sve postaje dosadno i sve im je teze da dozive neki strah!Uostalom,pocnite da pravite sranja,tucite se,kradite,ubijte pa cete dobiti odgovor na postavljeno pitanje!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|