:: |
Autor |
Poruka |
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
annamariya je napisao/la sledeće: | Neznam za vas ali mene svaki dan razvesele sitnice. I to ponekad takve gluposti da nebi vjerovali! Nije nestala radost, nego su se ljudi previše počeli zatvarati u sebe i tražiti previše od života. Opustite se i živite svoj život! imamo samo jedan! |
Amin. Ne mogu se vise sloziti sa napisaim. Potpisujem od reci do reci!
|
|
|
s38121rs Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Dec 2005 Poruke: 141
|
|
uopste ne smatram da je nestala, ako neko hoce da se smeje i bude radostan, on to i radi, a ko nece ne mora
|
|
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
annamariya je napisao/la sledeće: | Neznam za vas ali mene svaki dan razvesele sitnice. I to ponekad takve gluposti da nebi vjerovali! Nije nestala radost, nego su se ljudi previše počeli zatvarati u sebe i tražiti previše od života. Opustite se i živite svoj život! imamo samo jedan! |
Slazem se potpuno, odlicno receno. Upravo ovako bih i ja to opisala...Mene zaista mogu da obraduju neke sitne svakodnevne stvari i da mi na lice donese osmeh nesto sto mozda na prvi pogled deluje toliko obicno, sitno i svakodnevno, a ipak znaci puno ustvari i za mene ima neki znacaj veliki..Npr slatki sms od nekog meni dragog. Poziv, osmeh, lepa rec, dobar film, lepa pesma uz koju se raznezim kad je cujem...Ma ima milion sitnica koje mogu obradovati coveka, nego su ljudi zaboravili da uzivaju u malim stvarima
|
|
|
Sami-sa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Mar 2006 Poruke: 152
|
|
Hm nema radosti pih pomislit cu jos da je ovo ovdje sve u depresiji ja sam uvjek vesela ,nasmijana radosna cak i kada me opuca neki tezi crnjak tj.problem ja izvucem iz tog nesto pozetivno i osjecam se dobro
Mislim glupost je nerivrat se zbog nekih problema i sam sebi tim skracivat zivot Svaki se problem moze rijesiti,samo problem smrti ne naravno ako imas cilj lakse ces naci i put. U mom zivotu je non-stop prisutna zeza,smijeh itd...ah neki ce reci ova luda bla bla ali sta mogu TO SAM JA
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Neman ja radosti više, meni su sve ladje potonule, neman se čemu više radovat.
|
|
|
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
Nestala je u brzini življenja i svemu što je uzrok/posljedica toga.
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
Jan Dark Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 56
Datum registracije: 03 Apr 2005 Poruke: 56
|
|
U ovo danasnje grozno vreme jako tesko je naci razloge za radost. Njih moras traziti u ljubavi, deci, uspesnom poslu, naravno zdravlju. Ne treba zanemariti i neku minimalnu finansijsku egzistenciju.
Ako nicega od toga nema, sto se cesto desava danas, onda nije ni cudo da smo svi pomalo depresivni.
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
U ljudskoj halapljivosti! I nezasitosti!
|
|
|
pachule Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 433
|
|
Ma, ko kaze da je nestala? Sto se mene tice, uvek je tu. Poenta je ne ocekivati da ti se nesto veliko desi da bi bio srecan, dovoljno je da ti drugarica dodje i donese jedan sladoled
|
|
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
Radost?
radost je mnogima nestala zbog svega sto se desava oko nas... sve se menja pa i ljudi, postali smo tudji jedni prema drugima,ne znaju da se nasmeju kako treba... Postali su ljubomorni jedni na druge,pa kako moze da se raduje kada ne voli nikog oko sebe... Na mene ne utice nista, ja sam radosna i jako vesela osoba... Za mene je sve lepo sto se desava oko mene i sa nekim razlogom se sve desava,ali radost nikada ne odlazi iz moje duse i srca......
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 40
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
ko kaze da je nestala?!?tu je ona,ceka skrivena u malim stvarima oko nas,u recima koje zelite da izgovorite i recima koje zelite da cujete,u pogledu ili dodiru,nekom dobrom delu,osecaju da ste ostvarili neki san...za srecu je potrebno tako malo...al ljudi su postali previse ambiciozni,previse preokupirani onim sto nemaju da bi pronasli zrno srece u onome sto ih okruzuje...
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Radost se nažalost itropila u mržnji , zavisti i oholosti.
Ali nije u potpunosti nestala , jer se jos uvijek pojavljiva kod nekoga i negdje
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|