:: |
Autor |
Poruka |
ljubica1105 Upućeni član
|
Datum registracije: 21 Jan 2006 Poruke: 328 Mesto: BENKOVAC
|
|
ma to sve treba u zatvor dozivotno strpat prebit i nikad mu ne pruzit sansu da to ponovo napravi
|
|
|
|
|
|
nekk86 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Maj 2006 Poruke: 13
|
|
Ma njih treba istrijebit......
|
|
|
|
|
|
studios Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 44 Mesto: Banja Luka
|
|
Naravno, a nakon togaq ih treba objesiti, kao sadama
|
|
|
|
|
|
$elvis$ Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 123
|
|
duhesa je napisao/la sledeće: | Tesko pitanje..pedofilija je nesto sto se tesko prasta,ali je pre svega bolest,pa se otvara i pitanje koliko je moguce izleciti jednu takvu bolest?Licno ne bih volela da moja deca rastu u blizini nekoga sa slicnim sklonostima i tesko bih pristala na rizik da li ce ili ne njemu opet da se "otkaci".Sto se tice ostalih zlocina....mislim da ljudima ipak treba dati sansu. |
Slazem se ali najbolje takve bolesnike ni ne pustati iz zatvora...
|
|
|
|
|
|
dekija85 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 672 Mesto: Beograd
|
|
pedofile i silovatelje odmah na elektricnu stolicu ali ne da umru jer je to laka kazna nego da se svaki dan prze da vide kakao je to kad si zrtva
|
_________________ NO REMORSE NO REGRET |
|
|
|
|
Alekssandra Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
treba pruziti sansu ali mislim da je to psihicki poremecaj i da ce to opet ponoviti!
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
Lgraho Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Jan 2007 Poruke: 81
|
|
Naravno da treba objaviti, takvi ljudi ne zasluzuju nikakvu sansu. To je bagra koja treba da pati i ispasta za ono sto su ucinili.
|
|
|
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Naravno da treba objaviti javno i obeleziti ih na sve moguce nacine!!!
|
|
|
Eniac Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Sep 2002 Poruke: 183 Mesto: Niz Reku Zivota Plovim
|
|
dupla poruka
|
Poslednja prepravka: Eniac datum Uto Jan 16, 2007 11:36 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Eniac Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Sep 2002 Poruke: 183 Mesto: Niz Reku Zivota Plovim
|
|
naravno... na taj nacin jedino moze da se smanji njihova populacija javnim bojkotom... sve mogu da pretrpim ali to je ipak boolest
|
|
|
|
|
|
stevasrs Upućeni član
|
Godine: 47
Datum registracije: 21 Jan 2004 Poruke: 305 Mesto: Zarkovo
|
|
naravno da treba...treba da bude obelezen za ceo zivot...i ne samo on vec i njegova porodica...njegova deca...njegovi potomci.....
|
|
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Treba objaviti iz prostog razloga što nikad ne znaš da li će jednog dana taj isti pedofil koga ti smatraš dobrim čovekom, doći u kuću i napasti ti dete.
Ne želim da zvučim kao namrgođena baba i sl., ali ipak...
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|