:: |
Autor |
Poruka |
mrvkayu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 54
Datum registracije: 20 Feb 2006 Poruke: 59 Mesto: Beograd
|
|
U pocetku je med i slatko a posle zna se. 3, 5 i 7 godina ako se prebrode onda je sve lako.
|
_________________ Vlada |
|
|
|
|
Romeo_i_Julija Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Feb 2005 Poruke: 500
|
|
Jednom recju-zajednica je osudjena na propast.
|
_________________ :453: Sefe,koji ti je vrag? |
|
|
|
|
nera100 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Feb 2006 Poruke: 87 Mesto: austrija
|
|
Zivot u zajednici ..ne dolazi u obzir.Vjerujem da ima parova koji nebi zeljeli u zajednici zivjeti al´ipak moraju.Sto prije van zajdnice to bolje.
|
|
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Zivot u zajednici...........ja definitivno nisam za to
|
|
|
goblen Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Feb 2006 Poruke: 52
|
|
Nema šanse niti s mojima niti s njegovima jer to jednostavno nema budućnosti.
|
|
|
|
|
|
Romeo_i_Julija Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Feb 2005 Poruke: 500
|
|
ljudi koji zive u zajednici se cesto svadjaju
|
_________________ :453: Sefe,koji ti je vrag? |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Kada dvoje ljudi odluči da stupe u brak i da osnuju svoju obitelj tada moraju da budu zreli za sopstveni život. Samim tim znači da moraju da budu spremni da se odvoje i grade svoj svijet po mjerama koje njima odgovaraju i čine ih sretnim i zadovoljnim. Ja sam za odvojeni život i zajednički napredak ka boljem.
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
stojmen Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Maj 2005 Poruke: 44
|
|
Uglavnom je tesko ziveti u zajednici. Savko ima neka svoja interesovanja. Jednima je nesto normalno a drugima to nije. Najbolje je ziveti odvojeno. Ja sa zeninim roditeljima nikad ne bi mogao da zivim.
|
|
|
|
|
|
sirenica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 11 Apr 2006 Poruke: 183 Mesto: Novi Sad
|
|
Protiv sam zajednice sa bilo cijim roditeljima, jer sukob generacija je neizbezan, kad-tad ce doci do njega... Kada se posvadjate sa svojima, i nije tako strasno, ali ako se to desi sa njegovima/njenima - situacija postaje opasna za brak ( i decu, ako ih ima ).
No, zivimo u vremenu kada je jako tesko priustiti sebi samostalnost, pa su bracni parovi cesto primorani da prihvate roditeljsku pomoc i ostanu u zajednici sa njima. Tada je najbitnije sacuvati mir i harmoniju, a to se postize prilagodjavanjem.
Kako kaze nasa narodna "Koga ne mozes da pobedis, ti mu se pridruzi". Zlatno pravilo sloge i harmonije!
|
_________________ Zivot se ne meri brojem udaha koje napravimo, vec trenucima koji nam oduzmu dah! |
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
mislim da nije lose ako tu valada zdrava sredina
|
|
|
|
|
|
zocaaa Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 20 Apr 2006 Poruke: 9
|
|
Od prvog dana zivimo sami i super nam je.Neme lepseg od toga,mada sve to nosi veleke rad i odricanja u zivotu,ali se isplati.
|
|
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
Retko koji brak opstane u zajednici, ja sam vise da zivimo odvojeno i da vodimo svoj zivot,a ne da nam neko odredjuje pravila kako cemo ziveti i dokle cemo spavati...
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|