:: |
Autor |
Poruka |
sirenica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 11 Apr 2006 Poruke: 183 Mesto: Novi Sad
|
|
Samopouzdanje se stice od malih nogu, jos iz najranijeg detinjstva... Kada dvogodisnje dete nesto uradi, a roditelji ga ili ignorisu ili pohvale zbog toga - od tog trenutka ce zavisiti njegovo samopouzdanje u daljem zivotu.
|
_________________ Zivot se ne meri brojem udaha koje napravimo, vec trenucima koji nam oduzmu dah! |
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Samopouzdanje je vjerovanje u svoj vlastiti put,bez potrebe da dokazujes drugima da je njihov put pogresan.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
PuNk SuPeRsTaR *Nečija Slatka Tajna*
|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 7387
|
|
Samopouzdanje = ljubav prema samom sebi.
A ako sebe ne volimo kako možemo voliti ikoga drugog?
Bez ljubavi nema života!
Dakle: samopouzdanje je potrebno za život!
|
|
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
foryou10 je napisao/la sledeće: | Samopouzdanje je vjerovanje u svoj vlastiti put,bez potrebe da dokazujes drugima da je njihov put pogresan. |
Kako lepo receno Slazem se...Ovo je jedna kratka a opet tako tacna definicija, odusevljena sam
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Samopouzdanje se stice konstantnim uspesima............
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
boban11 je napisao/la sledeće: | Vjerovanjem u sebe, svoje kvalitete, kao licnosti, kao osobe, se moze doci do samopouzdanja, a ako kazemo nemogu ja ovo ono, onda cemo sve manje imati povjerenje u sebe i samopouzdanja u istom trenutku |
slažem se , zato pokušavam što više si govoriti "MOGU JA TO", svaki put kad kažem ne mogu, desi se pad...
|
|
|
|
|
|
Planina.pn Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Maj 2006 Poruke: 6 Mesto: Velika Srbija
|
|
Самопоуздање се стиче првнствено избацивањем било какве поводљивости. Мораш бити окренут својим схватањима, не наметати их другима на силу али и не одустајати од њих због других. Нормално мислим на схватања и понашања која не угрожавају друге на било који начин.
|
_________________ Pratila Vas sreća uvek i svuda |
|
|
|
|
dupin10 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Jun 2006 Poruke: 69
|
|
treba vjerovat u sebe!!!to je najbitnije
|
|
|
|
|
|
kika_sd Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 554 Mesto: ni tamo ni ovamo
|
|
Ja sam puna samopouzdanja kad planiram nesto,ali kad to treba da odradim od samopouzdanja ni traga ni glasa.Izmedju ostalog zato jos uvek nemam izdatu bar jednu svoju knjigu.
|
|
|
|
|
|
markoP_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 643 Mesto: Zemun
|
|
samopouzdanje nastaje kao odraz kvaliteta koje poseduje neka osoba jer ako vredis okolina to prepoznaje i to utice na tebe. dakle raditi na sopstvenom usavrsavanju. ali sve zavisi u kojoj oblasti zivota osoba zeli da ima samopouzdanje (da li ste samopouzdani u svoju lepotu, pamet ili sta vec ...) bla bla ...
|
|
|
|
|
|
kika_sd Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 554 Mesto: ni tamo ni ovamo
|
|
Da,a sta ako ljudi poseduju dosta kvaliteta,a nemaju samopouzdanja ikome da pokazu.Nesamopouzdanje je najgora osobina
|
|
|
|
|
|
robinzon Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 07 Jun 2006 Poruke: 7
|
|
slazem se sa prethodnim postom, mozeš posjedovati sve dobre vrline ali bez samopuouzdanja ne mozeš ni jednu prezentirat.
|
|
|
|
|
|
|