:: |
Autor |
Poruka |
princeca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Mar 2006 Poruke: 46
|
|
Ako vam se par puta desi nesto naopako i to se ponovi svake godine na isti dan da li verujete da vas je neko prokleo????
|
|
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Meni je ceo zivot naopak, ovo mislim ozbiljno ali nesto ne mislim da sam prokleta ...mozda samo malo baksuzna...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~
|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *
|
|
Ne,ne verujem,jednostavno kad se nesto takvo desi,onda mi u svojoj glavi sami pocnemo sklapati sliku.
|
|
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
I ja isto mislim da je to neto u sto mi sami sebe ubjedjujemo. Licno ne vjerujem u tako nesto.
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
To je najverovatnije zbog neke nervoze. Pogledaj da li tih dana imas neki dogadjaj koji ce da usledi [godisnjice, rodjendani, slave i slicno] pa ti zbog toga nista ne ide od ruke.
Inace, ja imam povremeno po nekoliko dana kad me bas tera baksuz kao u stripu, iako tad nemam razlog da budem nervozan zbog neceg.
Najobicniji baksuzni talas za koji treba samo da sacekam da prodje. Bar da je obrnuto...
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
Postoji nešto u predestinaciji, a ja ne znam šta.
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ne verujem da sam prokleta..ako ne ide kako treba ne ide jer se ja ne trudim dovoljno..ili zato sto radim stvari na pogresan nacin....jedino sto treba da uradim je da preispitam sebe..a prokletstva ostavljam sujevernima
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
njegovan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 13 Mar 2006 Poruke: 15 Mesto: ub
|
|
ja mislim da sam proklet jer sam iz grada gde svi pricaju o nekim natprirodnim silama.
|
|
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Ne mislim da sam prokleta...Daleko od toga...I ne verujem u prokletstva...
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
njegovan je napisao/la sledeće: | ja mislim da sam proklet jer sam iz grada gde svi pricaju o nekim natprirodnim silama. |
iskreno, ne verujem u to da si proklet..i u mom gradu ljudi govore o kriminalcima , pa ne smetram sebe kriminalcem..mislim , iskreno ne razumem kakve to veze ima...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
s38121rs Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Dec 2005 Poruke: 141
|
|
naravno da ne, to je obicna glupost, sami uticemo na svoj zivot
|
|
|
|
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
Mislim da si u pravu, jedino je pitanje tebe samog kako ćeš to da prihvatiš ili protimačiš.
Ja sam bila pet god. sa dečkom koga pre toga nisam mogla očima da vidim, jer je bio na jako lošem glasu i loše se ponašao prema ljudima.
zatim sam se navodno zaljubila u njega, i pet god. ko konj samo sam gledala pravo, uopšte nisam obraćala pažnju šta mi ljudi govore i šta sam i sama znala da je loš i da mi sa njim neće biti dobro. ali jednostavno to ko da nije dopiralo do mojih ušiju, dok slučajno nisam saznala da su on i njegova mama mene uvračali ili prokleli, neznam ni sama kako to da nazovem, Vlaškom magijom i njome me vezali za njega.
U početku nisam mogla da verujem, ali kasnije kada sam to skinula sa sebe, imala sam osećaj ko da sam tih pet god. spavala i ničeg se nesećam, osim bolesnih ljubomora i zlostavljanja koja sam pretrpela od njega.
Od tada verujem u sve moguće magije i svašta magija čoveku može da uradi, ja sam se izvukkla u zadnjem momentu malo je falilo da sada već budem mrtva.
Pakao sam preživela.
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|