:: |
Autor |
Poruka |
Tommy021 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2006 Poruke: 448 Mesto: Novi Sad
|
|
Dal je u pitanju raskid,ili neki poziv,neki posao,ili prvo upoznavanje???????
-Sve se svodi na mobilni i sms,A zasto?
|
_________________ Bad Boy 4 a Life...
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Uopce nisam fan telefona za sve vrste komunikacije (cak imam i neki pretpotopni Siemens mobilni, ja sam od onih koji ih ne mijenjaju cim se neki novi model pojavi).
Dakle, kod mene ide to u lice. Sve uglavnom. Telefon koristim samo za medjumjesne ili medjunarodne razgovore.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Ja ne umem da pricam telefonom
Uvek mi je bilo lakse da sve kazem direktno u lice...Takva sam osoba...
|
|
|
|
|
|
SoloDpr Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Apr 2006 Poruke: 11 Mesto: Pančevo
|
|
Ne da bih se razlikovao od ostalih, vec iz licnog iskustva moram da kazem da mi je X puta bilo lakse reci preko telefona ili SMS-a. A posebno preko SMS-a jer jeftinije je a i ne postoji intonacija kojom govoris. I naravno koristim se klasicnim pravilima pisanja poruka kako bih shvatio onaj kome saljem sta cu i nakoji nacin reci. Ponekad me prst zaboli od tipkanja poruka.
|
_________________ SNAGA BEZ KONTROLE NE ZNAČI NIŠTA ! |
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Dal je u pitanju raskid,ili neki poziv,neki posao,ili prvo upoznavanje???????
-Sve se svodi na mobilni i sms,A zasto?
Ne znam da li ti to radiš,ali ne bih se složio sa tvojim mišljenjem.Možda je to karakteristično za tvoje vršnjake ili okolinu.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
pa valjda sto ne moras gledati tu osobu u oci,ne moras vidjeti izraz lica..nis...
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Za ozbilne stvari nikad ne kazem preko tel,uvek se nadem sa osobom o kome je rec...nisam neka osoba pa da nemam iskrenoscu u meni,kazem stvari u lice da su lepe ili ruzne,nista iza leda,o tome nicemu ne vodi samo problema,pa onda lepo objasnim u lice osobi sta je i onda vidim kako reaguje i kako se ponasa,pa mozes po tome da cinis sta treba...
|
|
|
|
|
|
_MaNjA_ Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Jan 2006 Poruke: 255
|
|
Pa sigurno je lakše telefonom i smsom, jer ne trebaš da gledaš osobi u oči. al nisam baš fan toga. Mislim, da je na tebi, da ako imaš nešto da kažeš pogledaš osobu i rečeš joj u lice sve što ti leži na duši. Mada je ponekad situacija takva, da ne ide drugačije, nego preko telefona...
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Ne koristim telefon za takve svrhe.
Pa verovatno to neki rade posto nemaju kesu da pogledaju osobu u oci i ispljunu ono sto su mislili. Stvarno ne znam cega sa plase
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
jeste da je lakse.....ali je i kukavicki.......samo se kukavice obrcunavaju preko telefona....... .......nije uvek sve lako i dobro......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
Trtt Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Maj 2006 Poruke: 6
|
|
moderno doba moderna resenja
brzooo i ludooo
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Nikada ne resavam nista preko telefona, ako imam i najmanju mogucnost da sa tom nekom osobom, govorim licem u lice. Prvo-to je jaaaaaaaaaako nekulturno. Onda nekorektno. Trece-bez veze!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|