:: |
Ljudi postaju arogantni zbog: |
nedostatka znanja |
|
3% |
[ 1 ] |
nedostatka kucnog odgoja |
|
3% |
[ 1 ] |
nedostatka inteligencije |
|
16% |
[ 5 ] |
fizickih nedostataka |
|
0% |
[ 0 ] |
nedostatka svijesti |
|
3% |
[ 1 ] |
zle duse |
|
3% |
[ 1 ] |
nerazumijevanja okoline |
|
6% |
[ 2 ] |
odbacenosti od ljudi |
|
19% |
[ 6 ] |
svoje vlastite superiornosti |
|
45% |
[ 14 ] |
|
Ukupno glasova : 31 |
|
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Nitko naravno ne voli arogantne ljude.
Sto mislite zasto ljudi najcesce postaju arogantni?
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Ja mislim da je zbog njihove vlastite superiornosti...
|
|
|
|
|
|
MARINA-NS Shukran La Kul Shi
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Okt 2005 Poruke: 4921 Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)
|
|
Mislim da ljudi postaju arogantni zbog nedostatka samopouzdanja, arogantnim stavom pokusavaju da se brane i ako ih niko nije napao, a to je mozda zato sto ne razumeju okolinu, a opet mozda tako i pokusavaju da skrenu paznju na sebe, ma moze biti sve od gore navedenog
|
_________________ Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa! |
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Arogancija se javlja iz vise razloga...neki su i gore navedeni..neko moje misljenje je da se arogancija najvise javlja usled odbacenosti od ljudi i nerazumevanja okoline
|
|
|
sirenica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 11 Apr 2006 Poruke: 183 Mesto: Novi Sad
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | Nitko naravno ne voli arogantne ljude.
Sto mislite zasto ljudi najcesce postaju arogantni? |
Naravno nije pravilo i generalizacija, ali NAJcesce postaju arogantni, mislim, bas kako stoji i u anketi ( na poslednjem mestu ) - zbog svoje licne superiornosti. Neki slucajno steknu malo vise samopouzdanja, odjednom, pa precene sebe, visoko "polete"... a pri tome ( trenutno ili trajno ) zaborave sta su i odakle su...
|
_________________ Zivot se ne meri brojem udaha koje napravimo, vec trenucima koji nam oduzmu dah! |
|
|
|
|
mc_elly Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 15 Maj 2006 Poruke: 1628 Mesto: * u jednom vrtu medju cvijecem*
|
|
po mom misljenju biti arogantan znaci biti nedovoljno odgojen ( jer svaka dobro odgojena osoba zna da to uopce nije lepa osobina jednog normalnog bica ), biti odbacen od sredine ( osoba ne moze da shvati sto su prave istinske vrednosti u zivotu pa tako ne moze da razume okolinu niti okolina moze da prihvati tu osobu ), a sve to proizilazi iz toga da te licnosti imaju vrlo visoko misljenje o sebi ( bar ja poznajem tu vrstu arogancije ), koje obicno nije zasnovano niti na jednoj validnoj cinjenici, ali su one ubedjene da te njihove vrednosti postoje. Jos sto bi moglo biti interesantno je i to da te osobe po meni nisu zrele licnosti jer ne mogu prihvatiti savet i svaku dobronamernu opasku smatraju neprijateljskom, punom ljubomore i zavisti.
|
|
|
|
|
|
Benbeg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 26
|
|
ma ne znam zasto postanu rogantni, al znam da ih ne mogu podnjeti nikako. Bas su arogantni
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
sirenica je napisao/la sledeće: | aureliano je napisao/la sledeće: | Nitko naravno ne voli arogantne ljude.
Sto mislite zasto ljudi najcesce postaju arogantni? |
Naravno nije pravilo i generalizacija, ali NAJcesce postaju arogantni, mislim, bas kako stoji i u anketi ( na poslednjem mestu ) - zbog svoje licne superiornosti. Neki slucajno steknu malo vise samopouzdanja, odjednom, pa precene sebe, visoko "polete"... a pri tome ( trenutno ili trajno ) zaborave sta su i odakle su... |
Ili, stono bi se u narodu reklo: iz opanka u cipelu?
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Svoje vlastite superiornosti...jedino mi ova zadnja tvrdnja ima veze sa arogancijom onako kako je ja shvatam...dakle, visak samopouzdanja je glavni "krivac" za to...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
ovisi kako koji čovjek, netko će postati zbog toga što su ga ljudi odbacili a na nekog to neće utjecati na taj način, nekome će faliti i ineteligencije i znanja, pa eto da se mogu napuhivati bar na neki način...
|
|
|
|
|
|
Aco22 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Maj 2006 Poruke: 54
|
|
Mislim da mnogi svoje nedostake u zivotu probaju kroz aroganciju da ispune
|
|
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
zavisi sta ko smatra arogancijom.......nekada su ljudi arogantni jer sebe smatraju superiornima.......nekada su klasifikovani arogantnima od ljudi koji su prema njima inferiorni.....sve zavisi sa koje tacke se gleda......ali arogancija nije uvek losa stvar....
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|