:: |
Da li biste donirali svoje organe nakon smrti? |
Da! Vrijedi spasiti neciji zivot |
|
68% |
[ 92 ] |
Ne! Moje kompletno tijelo ide samnom 2 metra pod zemlju |
|
14% |
[ 20 ] |
Nisam jos razmisljao o tome pa ne znam da li bih... |
|
16% |
[ 22 ] |
|
Ukupno glasova : 134 |
|
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Dakle, biste li donirali svoje organe nakon smrti?
Sta mislite o tome?
Ja bih, jer kasnije mi ionkao nece trebati a ako vec mogu spasiti neciji zivot, zasto ne?
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Ne znam da li bih uopšte i mogao da budem donator organa, ali, sigurno bih pristao na to da, posle moje smrti, ti organi budu dati nekome jer će mu sigurno više koristiti nego meni na tih par metara pod zemljom.
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Apsolutno..smatram to jednim plemenitim nesebecnim cinom, i apsolutno sam za to...
|
|
|
PuNk SuPeRsTaR *Nečija Slatka Tajna*
|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 7387
|
|
Da! ja razmišljam malo brutalno o tome, ali što će meni organi kad sam mrtva? a pogotovo ako nekome tako mogu podariti život, to je posljednja velika stvar koju želim učiniti i na neki način tako i ja nastavljam živjeti kroz nekoga!
|
|
|
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
zašto ne??!! zašto to ponijeti sa sobom kad ti više ne treba i kada će dolje samo istrunuti, a ja kao zdrava osoba mogu dati sve organe koji si daju presaditi i tako spasiti tko zna koliko ljudi kojima život ovisi upravo o tome!!Što se tiče moje smrti htjela bih da me kremiraju, a ne pokopaju, i dajem sve iz sebe prije toga - ako ću biti do onda zdrava...toliko ljudi čeka na red i broje svoje zadnje minute, a neki mogu biti toliko sebični i okrenuti leđa dobrom djelu.....!!!??? znači moje čvrsto DA ostaje!
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Zasto da ne...Meni i ovako nece biti potrebni
Ako to nekom moze spasiti zivot,donirala bih...
|
|
|
|
|
|
Sami-sa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Mar 2006 Poruke: 152
|
|
Ja bih isro rado to ucinila
|
|
|
|
|
|
MARINA-NS Shukran La Kul Shi
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Okt 2005 Poruke: 4921 Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)
|
|
Ostavila bih da o tome odluce moji najblizi meni bi bilo sve jedno, sa bubregom ili ne mrtva sam svakako
|
_________________ Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa! |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Ocigledno sam ja jedini koji to ne bi ucinio. Ne zelim vasu osudu to je moje misljenje da sve sto je u meni ide samnom pod zemlju. Majku kad je umrla zeleli su da seciraju i povade sta valja, i znam kako sam se osecao kad su predamnom pitali tatu da li on pristaje. Isto tako ce se osecati i moji najblizi kad ja umrem. Ne zelim taj uzasni osecaj da im priredim i samo zato svoje organe ne bih dozvolio da izvade.
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Zašto ne? Nakon smrti bi donirala nekom kome bi to spasilo život.
|
|
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Ja nisam razmisljao ali se slazem sa Crash Override-om, ipak to je malo...
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Divno pitanje!
Pa naravno da hocu ja sam oduvjek htjela da pomazem drugim ljudima,pa makar i tim gestom nakon smrti.
Inace moje me drustvo uglavnom osudjuje sto tako razmisljam sto je po meni veoma zalosno,zasto biti sebican kad ti od toga nemas ama bas ikakve vajde nakon smrti?!
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|