:: |
Autor |
Poruka |
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 72
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
Jeste li svesni da smo već ušli u onaj čuveni dan, petak, trinaesti?
Jauh, grdne li kombinacije...
Hajde da se danas, tokom dana, kao i uveče, pred ponoć ili ranije, kad ko stigne, nakačimo na sajt i iznesemo svoja iskustva sa ovim danom?
Da vidimo, ko će biti maler, a ko dobitnik ovog dana...
|
_________________ pičim redom i beležim kredom!
Poslednja prepravka: hogar sa medaka datum Pet Avg 13, 2004 12:03 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
niko_kao_Bane Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 3231 Mesto: tako blizu, a tako daleko
|
|
Ma bice "veselo", bilo bi dobro da ga prespavam, a videcemo da li su grci sujeverni, olimpijada pocinje bas na petak 13. a svi dobro znamo u kom pravcu razmisljaju Laden i ekipa!!!
|
|
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
...so far - so good, iliti zasad sve gilja po planu...
|
Poslednja prepravka: Manhattan datum Pet Avg 13, 2004 12:10 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
|
|
|
Moj "izveštaj" o petku, 13-tom, do 12,00h glasi:
Bolje da nisam dolazio na posao! Da ne moram da završim korekturu jedne knjige, može biti ne bih ni došao, ovako, džebiga... Prvo me, već u 10,00h, napusti "desna ruka", moja ortakinja i pomoć, i ode na put. Nek joj je sa srećom. Ostajem sam da se rvem sa šljakom.
Onda banuše majstori sa dve kutije alata, nekim daskama i silom materijala, pa me isteraše na hodnik, jer, zaboga, oni moraju da postave neke daske, odbojnike uza zid (to je ono - da stolicom ne udaraš u zidove). Od njihovog burgijanja počeo sam da kašljem i u hodniku... Joj prašine, bog te...
Sad, omlatio sam krpom da raščistim sebi prostor oko PC-a, Štampača i jednog stola, kancelarija mi liči na posledice NATO vizite...
p.s. Javili su mi da je geknuo muž jedne naše koleginice koja je u penziji. Šta će još od 12,00h da se "lepo" desi, javiću, ako mi ne odseku struju!
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
|
|
|
Još jedan p.s.!!!
Onaj zeleni rešo (zna ga i Maja...) javljaju mi iz fotokopirnice, crko! Slava mu, verno nas je služio desetak godina... Kaput, sad će kafu da kuvamo na sunčanici...
Još nije podne!
|
_________________ pičim redom i beležim kredom!
Poslednja prepravka: hogar sa medaka datum Pet Avg 13, 2004 11:58 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Malena021 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 924 Mesto: Novi Sad
|
|
Ja se jutros probudila sa glavoboljom...valjda to nije neki los predznak......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nije, malena, to je dobar znak!
Znaš koliko će ti biti bolje kad te glava prodje?
|
|
|
|
|
Malena021 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 924 Mesto: Novi Sad
|
|
Haha... samo da ne potraje.......uuuuuu ala seva....
|
|
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
....ček' polako, Hogs....ništa nisi vid'o dok ne svrneš dole na igru NoName....bačam na stol butku nečeg konvertibilnog da će' zaboraviš i kako ti se ono mama zove, a ne koji je dan...
...moje duboko saučešće zbog malog zelenog, taj je stvarno bio zmaj...
|
|
|
|
|
|
Darka Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Jul 2004 Poruke: 2720 Mesto: tude-vude,kojekude
|
|
Posto nocas necu biti tu(aleluja i ja negde putujem..woohooooooo!!)evo sad raport.Dan dosadan i naporan..ne nema traga nekom maleru..hmmm sta li ce mi doneti luda noc??? hmmmmmmmm
|
|
|
|
biser Veštica
|
Godine: 65
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 3903 Mesto: Beograd
|
|
Do sad samo dva puta urađen posao skoro do kraja-puca. Šta je to par sati truda, pa ti se samo onako zaobori sajt i .....nema ništa.
Ko radi dva puta - sigurno će i treći.
Još malo i odoh kući i na odmooooooooooor!
|
_________________ život ti je sinko srećom prolazna pojava... |
|
|
|
|
|
|
|
Blago tebi, Darka, blago tebi biser-ka! Odmor? Jel to beše ono što smo, 1989. u Pragu...
Petak, 13-ti... Ziher će, kad krenem kući da polipšu trolejbusi...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|