:: |
Autor |
Poruka |
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
jesmo li stidljive , i kojoj meri, u kakvoj situaciji???ja licno planem kao bulka na svaki primljeni kompliment...ponekad uspem da se obuzdam,ali inace sam katastrofana po tom pitanju..oduvek sam i bila takva
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Ksenija_86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Avg 2004 Poruke: 1057 Mesto: Beograd-Medak
|
|
Pa ja i nisam tako stidljiva,nije bas da nisam uopste,svako jeste o odredjenoj meri(bar ja tako mislim),mada nije ni da sam operisana od toga!sta znam rekla bih da je to kod mene umereno!
|
_________________ ...krijem te u uglu oka svog... |
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
U principu nisam stidljiva osoba...
Ponekad mi se desi da se u sitaciji kada me neko obasipa komplimentima postidim ali to je retkost
|
|
|
|
|
|
Mala_Zvezdica Interceptorov Kikiriki
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Dec 2003 Poruke: 5243 Mesto: Frankfurt - Zemun
|
|
pinkie isti mi je problem kao tebi.
ja sam vec prirodno rumena, pa kad pocrvenim jos,
joj strasno! ma razne situacije su to gde mene uhvati ta stidljivost,
a tek kad upozna nekog hihi ja umem i da se ucutim u takvim slucajevima.
|
|
|
|
tajanstvena Veštica
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Dec 2004 Poruke: 3820 Mesto: novi sad
|
|
imam slican problem kao i pinkie... cim mi neko da neki kompliment ili me pohvali za nesto odmah pocrvenim i spustam pogled.... i to me bas nervira, a ne znam kako to da prevazidjem....
|
_________________ LJUBAV SE RADJA IZ VERE, ZIVI OD NADE, UMIRE OD MILOSTINJE... |
|
|
|
|
the_cica Prijatelj foruma
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac
|
|
Ja uvek okrenem na salu,jer prosto ne znam da primim kompliment ili vec tako nesto..u tom smislu jesam stidljiva !!!! U nekom drugom..pa i nisam...ne znam!!
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Bila sam stidivlja pre, sada vise nisam toliko. Na primljeni kompliment ne pocrvenim vise, samo opusteno !
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
|
|
ma sve je to u redu..umem i ja da iskuliram ili da okrenem na zezu..ali to ne znaci da nisam pocrvbenela..ili da mi barem ne gore obrazi iznutra..valjda je to nesto urodjeno.Nesto sto se ne moze prevazici...ma nije to samo kompliment u pitanju..nekada dovoljno je da uradim neku sitnicu kako ne treba i da shvatim da je neko primetio..au...
|
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Ktantonet Upućeni član
|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 285 Mesto: Israel/Srbija
|
|
Na komplimente se ne treba postideti jer je to nesto divno, treba se stideti kad uradite nesto lose pa vam to jos i kazu. Decija stidljivost me je odavno prosla i danas se "ne stidim" nicega i nikoga. Tacnije to ustrucavanje zvano stidljivost me je prosla pre 4 godine od kako sam se preselila u Izrael, to sam ovde naucila. Dakle ne treba se stideti sve dok znas da su tvoji postupci na mestu i budi ponosna na komplimente kada ih dobijas jer znaci da vredis!
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
|
|
Preselila se u IZrael..Wou...joj skrecem sa teme..kad imas vremena javi se molim te da mi kazes kako je tamo...vazi?Vracam se na temu..ma neki od nas celoga zivota ostaju deca...barem ja...
|
|
|
|
|
rouzvel Prijatelj foruma
|
Godine: 66
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd
|
|
Nisam stidljiva....... uglavnom,
ali mi se desi da se postidim ponekad,
retko, al' se desi
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Ja sam jako stidljiva osoba
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|