:: |
Autor |
Poruka |
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
samokriticnost je jako bitna osobina...svi su skloni da ocenjuju i sude druge,ali retko ko realno moze da sagleda sebe i tj svoje mane i greske objektivno
|
|
|
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
naviknut sam na kritike pogotovo na dobronamjerne. Smatram da su one korisne u cilju poboljsanja mnogih aspekata u zivotu. Uvijek sam bio samokritican jer samo tako mogu da napredujem
|
|
|
|
|
|
nidjoo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 73 Mesto: Zagreb
|
|
To sve lijepo i krasno zvuci,al ponekad mi stvarno ide na zivce kad neko kritizira,mislim znam da ce mi ta kritika pomoc da razmislim i neke stvari promjenim,al ponekad zna zapeckat...
|
|
|
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
kritiku uvijek poslušam ali samo od ljudi koje dobro poznajem...
vjerujem da su dobronamjerne i da će to reći mi na način na koji me neće povrijediti...
samokritična sam vrlo vrlo često što i nije najbolje za samopuzdanje, ali što je tu je...
|
|
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Ja sam toliko samokriticna da mi nikakva kritika ne treba i ne prija...niti volim da kritikujem niti da mene neko kritikuje...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
Kengur77 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Avg 2005 Poruke: 70
|
|
Malo je iskreno samokriticnih ljudi...kad cujem da neko izjavi da mu je najveca mana iskrenost ili to sto je mnogo dobar jasno mi je o kakvoj se ogranicenoj osobi radi.
|
|
|
|
|
|
sirenica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 11 Apr 2006 Poruke: 183 Mesto: Novi Sad
|
|
Slozila bih se sa ovim gore...
Moram priznati sa sam vrlo ostra u kritikovanju ( uvek tezim savrsenstvu, koje ne postoji ), ali isto tako sam podjednako i samokriticna ( umem sebe dobro da izmaltretiram nakon samoanalize ). I prihvatam tudju kritiku, ako je cvrsto argumentovana.
|
_________________ Zivot se ne meri brojem udaha koje napravimo, vec trenucima koji nam oduzmu dah! |
|
|
|
|
Romeo_i_Julija Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Feb 2005 Poruke: 500
|
|
kritika je ponekad i dobra jer onda uvidimo gresku i tezimo ka tome da je ispravimo
|
_________________ :453: Sefe,koji ti je vrag? |
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
ponekad dobro dodje i kritika
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
sirenica je napisao/la sledeće: | Slozila bih se sa ovim gore...
Moram priznati sa sam vrlo ostra u kritikovanju ( uvek tezim savrsenstvu, koje ne postoji ), ali isto tako sam podjednako i samokriticna ( umem sebe dobro da izmaltretiram nakon samoanalize ). I prihvatam tudju kritiku, ako je cvrsto argumentovana. |
Ne mogu se vise sloziti sa ovim sto je sirenica napisala. Jako sam samokriticna, krittikujem i prihvatam realnu, dobronamernu i argumentovanu kritiku!
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
e ja mnogo vise prihvatam kritike nego sto sama kritikujem..to obicno svrstavam u jedan od svojih nedostataka..i ponekad sam cini mi se cak i isuvise samokriticna...svakako treba prihvatiti kritiku kao sto je receno iznad mene ako je dobronamerna i argumentovana, ali zato treba i uputiti istu onda kada smatrate da je zasluzena..a ne precutati(sto ja inace radim)
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
stankowsky Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 460 Mesto: beograd
|
|
neki od nas su isuvise subjektivni kada prosudjuju o sebi. da li ste spremni da uocite svoje nedostatke i da li se ljutite kada vam drugi skrenu paznju na iste?
|
_________________ happy now? |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|