:: |
Autor |
Poruka |
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Vrhunac ljudske vrline je tolerancija.Mogu reci za sebe da sam tolerantan,ali ne pretolerantan.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
Reponja Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Avg 2005 Poruke: 335 Mesto: Novi Sad
|
|
Vecinu stvari tolerisem, ako ne i sve, al' ako taj drugi meni ne namece svoje vrednosti. Inace, u ovoj zemlji kad se kaze tolerancija vise se misli na dodvoravanje manjinama umesto na njihovo tolerisanje.
|
_________________ Milo moje, mimo tvoje volje
sve nas ceka pet asova ka dolje! |
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Dosta tolerantna u svakoj situaciji...prema gej populaciji i slicno sam takodje tolerantna, zasto ne bih bila? Dok prema sektasima...pa sta znam...ne znam kako bih trebala u tom slucaju da budem tolerantna , nisam nikada bila u bilo kakvom kontaktu/odnosu sa njima...ne dirajte me, necu vas dirati ...ali cesto onako inace u nekim svakodnevnim situacijama upravo zbog tolerantnosti ispadnem ~ ovca... :physassult:
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Jeste.I to velika vrlina svih ljudi,a treba je biti jos vise,jer vreme u kojem zivimo trazi sto vise tolerancije,a u stvari je ima sve manje...
|
|
|
|
|
|
Kengur77 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Avg 2005 Poruke: 70
|
|
Jeste vrlina,samo je malo ko poseduje.
|
|
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Nekad i previse tolerisem drugima,sto i nije dobro...Ali sad sam malo manje tolerantna nego ranije...
|
|
|
|
|
|
sirenica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 11 Apr 2006 Poruke: 183 Mesto: Novi Sad
|
|
U principu jesam tolerantna ( mnogo mogu da precutim, "progledam kroz prste", dopustim detetu da mi "skace po glavi") alisamo do odredjene granice. A sto se tice konkretno gej populacije i sektasa, prema njima nisam tolerantna. Jako osudjujem njihov izbor, jer smatram da nije uopste priprodan, a sve sto ne podleze zakonima prirode - meni je mucno i izaziva osecaj sazaljenja.
|
_________________ Zivot se ne meri brojem udaha koje napravimo, vec trenucima koji nam oduzmu dah! |
|
|
|
|
Romeo_i_Julija Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Feb 2005 Poruke: 500
|
|
jeste vrlina koju ne poseduje svako
|
_________________ :453: Sefe,koji ti je vrag? |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Tolerancija jeste vrlina ali ponekada može biti i mana. Sve ima svoju granicu pa i tolerancija. Dopuštati nekome da vas neprestano gazi da biste vi poštivali toleranciju je zločin prema samome sebi.
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
stojmen Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Maj 2005 Poruke: 44
|
|
Smatram da sam tolerantan covek, ali sam veliki protivnik narkomana, pedofila, pedera itd... Kako da budem tolerantan prema coveku koji ce mozda sutra pokusati da moje dete uvuce u sve te gluposti?
|
|
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
Citat: | Koliko tolerancije imate za druge ???
Da li postujete druge ljude dovoljno i ono iza cega oni stoje ili sta oni rade???
Napr. gej-populaciju, sektase, itd. Molim vas da sad ne raspravljate o homosexualcima i sektasima nego samo o tome da li tolerisite nesto sto je po vama cudno, neobicno ili skroz novo??? |
Imam toleranciju prema svima..... Svako radi ono sto misli da mu odgovara.... Postujem svakog, da li je neko gej,lezbo,sektas.... to je njihovo pravo i ja to postujem.... Nista mi ne smeta,pa i oni su ljudi,samo sto vole drugacije stvari od nas....
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
Jan Dark Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 56
Datum registracije: 03 Apr 2005 Poruke: 56
|
|
Tolerancija prema drugima da, ali do izvesne granice. Treba postovati druge, kao i njihovo misljenje i zelje. Ako to preraste u bezobrazluk i bahatost treba odgovoriti adekvatno.
Sto se tice homosexsualaca, to je svaciji izbor, ali cemu parade, zasto onda ne paradiraju secerasi, ljudi na dijalizi, slepi....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|