:: |
Autor |
Poruka |
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
Imam telefon Nokia 6230i , a mana mu je baterija,koja traje u najboljem slucaju 1.5 dan( ako slusam radio nekih sat i po)...
Dobro,da ne duzim,kupio sam rezervnu bateriju,ali mi ne znaci kada moram u telefonu da je punim...E sada,zanima me da li postoji punjac za baterije da baterija moze da se puni iako nije stavljena u telefon,vec da ima punjac neko svoje leziste za bateriju...?
Hvala unapred za pomoc
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Hhmmmmm, ja koliko sam upucen i koliko znam, mislim da nema tako nesto za mobilne telefone.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
zdravkoetf Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Avg 2005 Poruke: 101 Mesto: Beograd
|
|
Ali uvek mozes da je spojis na odgovarajuvi punjac za obicne AA baterije ako imas osnovno znanje o elektrici
|
|
|
|
|
|
robik Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Okt 2002 Poruke: 46 Mesto: Wien
|
|
Ja sam to video ovde u Austriji negde ali se nesecam gde.Znaci imas neki adapter koji se stavi na telefon i tu u taj adapter stavis baterije i telefon radi malo duze.
Ali ja mislim da je bolje da su izmislili neki punjac na suncanu energiju za mobilne telefone to bi bilo super on se sam puni a ti samo pricas i gotovo.
|
|
|
|
|
|
NikolaHN Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Avg 2005 Poruke: 207
|
|
Nokia je najgora po baterijama.
|
|
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
Imao je moj brat takav punjač za "Nokia 3330" ,ali on je to prodao odavno i baterije nisu iste...Kontrola punjenja nije bila na telefonu-fabrička greška,pa je imao punjač gde se baterija posebno puni,bez telefona...
zdravkoetf je napisao/la sledeće: | Ali uvek mozes da je spojis na odgovarajuvi punjac za obicne AA baterije ako imas osnovno znanje o elektrici |
imam ja znanje o elektronici,ali ne zelim da BUDŽIM!
Hvala u svakom slucaju!
@robik
Mislim da me nisi dobro razumeo...Ja pitam za punjač koji nema nikakve veze sa telefonom,znači uključiš punjač u struju,i u njega staviš bateriju i ostaviš da se puni,a telefon ti je , recimo, u džepu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NikolaHN je napisao/la sledeće: | Nokia je najgora po baterijama. |
Ma cini ti se.
Sve zavisi kada kupis telefon koliko ces puniti bateriju.
Uvek je bilo da se prvih 4-5 puta baterija puni 10-12 sati, ali pod uslovom da ti se tih prvih 4-5 puta baterija skroz isprazni. Tako joj se 'kao' produzava vek trajanja.
A normalno kroz vreme posle godinu, dve ono ce se prazniti sve brze i brze, vreme je tada za novi mob.
|
|
|
losmi200 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 14 Jan 2004 Poruke: 709
|
|
Ne znam za nokie al samsung telefoni u standardnom i normalnom paketu daje i takav punjac. Moj brat je dobio npr 2 baterije i taj punjac poseban.
Kontam da je i nokia tako nesto napravila al da se posebno kupuje.
Poz
losmi200
|
|
|
|
|
|
|
|
|
losmi200 je napisao/la sledeće: | Ne znam za nokie al samsung telefoni u standardnom i normalnom paketu daje i takav punjac. Moj brat je dobio npr 2 baterije i taj punjac poseban.
Kontam da je i nokia tako nesto napravila al da se posebno kupuje.
Poz
losmi200 |
Hhmmmmmm da je bas svaki ne bih rekao. Ja i par ljudi koji smo uzeli Samsung telefone 3xD500 2xE700 i 1xE800 niko ziv nije dobio ekstra bateriju, niti takav punjac.
Jedine punjace koje dobijes u pakovanju su za kola i kucu i jos slusalice. Ekstra za D500 je mali mikrofon/slusalica koja se prikaci sa strane.
|
|
|
toncek_zadar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Jun 2006 Poruke: 25
|
|
samsung to ima npr s uredajem u paketu dobijes 2 baerije jednu tanku i jednu debelu (manjeg i veceg kapaciteta) i onda samo kupis njihov stolni punjac i na njemu mozes puniti i mobitel a ako ne onda stais bateriju koju ne koristis i to ti je to. samo ih mijenjas. samo ne znam daki nokija to ima taj punjac. ima ga i sony ericsson a za nokiju ne znam. probaj porledati na sluzbenim stranicama nokije na internetu
|
_________________ TONI |
|
|
|
|
marijabgd4 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 98
|
|
To mi je skroz pametna ideja. dve baterije
|
|
|
|
|
|
semir_86 Iskusni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Mar 2006 Poruke: 921 Mesto: Mostar
|
|
Ja sam kada mi je crkao punjc na motoroli uzeo obican od nokie i samo dvije zice prikacio na na bateriiju i tako punio neko vrijeme... Upalilio je...
|
_________________ Kod nas se od Daytona godine broje ljudi se ljudi boje i svako glasa za svoje, brđani postaju građani, do juče svjetla gasili sjekirama a sad su u odijelima... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|