:: |
Autor |
Poruka |
Pretty_woman78 Dobro upućeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 18 Jul 2005 Poruke: 639 Mesto: ........izmedju njegovog srca i sna......
|
|
Jesam, i nije mi zao.I mene su milion puta iskoristila, shto ne bih i ja????
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Jugovic je napisao/la sledeće: | Do sad nisam... niti nameravam to da radim
Postoji ona uzrecica da su "dobar i glup" braca, a posto sam inace dobar prema svima i ne umem da nekome mislim zlo, su to dosta ljudi zloupotrebili. A inace pokusam svoje ciljeve sa rad i trud da postignem a ne preko tudjih ledja (jos lazno da stignem do toga). Ako vidim da nisam sposoban nesto da postignem, onda cu od pocetka da odustanem. |
U potpunosti potpisujem.
|
|
|
Berka Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Jan 2006 Poruke: 404 Mesto: Holandija
|
|
Little_dress je napisao/la sledeće: | Da li ste ikada zloupotrebili neciju dobrotu (ili mozda ljubav) za neke svoje ciljeve? |
Moju ljubav i dobrotu iskoristila je higijenicarka Sandra.
Sandra me upotrijebila kao papirnu maramicu kad god sam joj trebala.
Ja koja se uvijek zalazem za ljubav i prastanje : ovu posljednju kapitalnu zloupotrebu necu tek tako progutati jer imala je i drugu i dvadeset i drugu sansu da stvari popravi.
Od sada na dalje i ubuduce: oko za oko - zub za zub.
A sastajanja nema ni na sahranama. Ne dao joj Bog dragi da mi dodje na sahranu ( ako se po redu bude umiralo) cak i mrtva cu ruku pruziti i za vrat je zgrabiti. A bude li bilo kada pa i ako umrem - mojoj djeci slucajno prisla u san cu joj dolaziti i na prsima joj svake noci sjediti...
|
|
|
|
|
|
shadowman77 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 166
|
|
Ne treba covjek zbon nicega da se sjekira ili nervira evo zasto? Zato sto je Isus dao najbolju mogucu formulu za lagodan zivot po kojima svi nasi monasi zive a to je zivi i pusti druge da zive to jest voli svoje neprijatelje i moli se za njih. Na taj nacin covjek ce da sascuva svoje srce od nervoze a svi znamo da nerviranje izaziva srcane probleme pa kad je to tako zato ne uradimo kako su nas savjetovali.
|
|
|
|
|
|
bree BabyG´s mezimica
|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima
|
|
NE!Nikada...mada mene drugi koriste...ali Hriscanski je prastati...
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
|
|
|
mrvkayu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 54
Datum registracije: 20 Feb 2006 Poruke: 59 Mesto: Beograd
|
|
Nikad i mislim da ne bih to nikada uradio, jer ne zelim to sebi pa naravno i drugima.
|
_________________ Vlada |
|
|
|
|
nera100 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Feb 2006 Poruke: 87 Mesto: austrija
|
|
Jesam, to je normalno u danasnjici i mene su drugi koristili.Svi smo mi nekad nekog za nesto iskoristili(mislim na neke sitnice)
|
|
|
|
|
|
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
ne - to mi se jako gadi
nazalost - takvih ljudi ima mnogo oko mene pa moram dobro da se pazim
|
|
|
|
|
|
maske3 Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 16 Okt 2004 Poruke: 43 Mesto: Beograd
|
|
Ne i ne nameravam. A ko mene pokusa - ima ko gleda i belezi sve, tako da na svoj obraz to radi.
|
|
|
|
|
|
SLV Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 464
|
|
ne to nije u skladu sa mojim nacelima , osecala bi se jako lose posle toga
|
_________________ POZDRAV SLV |
|
|
|
|
nidjoo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 73 Mesto: Zagreb
|
|
Nisam nikad,ni namjeravam...to mi je nesto najgadnije na svijetu,al uvjek imam osjecaj ko da ljudi to meni rade,ne znam zasto mozda i oni imaju takav osjecaj za mene pa je to samo nesporazum...ko ce ga znat
|
|
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Mislim da nisam...bar ne namerno...i trudicu se da nikada tako nesto ne uradim...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
|