:: |
Autor |
Poruka |
schobot_rs Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 88
|
|
Imam problem sa SMS porukama,a on je ovakav!
Kada nekome posaljem poruku ona njemu stigne 3 puta,znaci dodje mu ista SMS poruka 3 puta jedna za drugom!
Normalno meni se krediti odbijaju kao da sam poslao 3 poruke!
|
|
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Ima sam i ja slican problem. Kod mene je bilo nekih 10 poruka odjednom. Nisam siguran, ali mislim da je do mreze, jer kako mi je bilo doslo tako je i proslo.
|
|
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Desava se ponekad, meni se to desavalo odmah posle nove godine, kada je mreza bila prebukirana. Vise se ne desava
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
To je definitivno problem sa mrezom.
Nazovi mrezu i buni se. Ipak to ide sve iz tvoga dzepa. Sto da placas jednu te istu stvar tri puta.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Ja imam malo drugaciji problem.Kada saljem poruke u Ameriku,meni napise da je poruk poslata i stigne mi izvestaj da je dostavljena,medjutim,taj neko uopste ne primi tu poruku... Poruke su normalno radile do pre 2 dana,a od tada mi se ovo desava...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
schobot_rs Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 88
|
|
PiNkLaDy je napisao/la sledeće: | Ja imam malo drugaciji problem.Kada saljem poruke u Ameriku,meni napise da je poruk poslata i stigne mi izvestaj da je dostavljena,medjutim,taj neko uopste ne primi tu poruku... Poruke su normalno radile do pre 2 dana,a od tada mi se ovo desava... |
I ja sam nedavno imao gotovo isti problem,samo sto je u mom slucaju bila Republika Srspka!
Ove nase veze se previse gube i treba brate sto prije da ih neko kupi i da napravi neku postenu mrezu!
|
|
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Desava se to cesto. moguce da je opterecenje na netu. I mene se desavalo tako iz Danske za CG.
|
|
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
mozda je do mreze,i to je manji problem ako je to....Mom drugu se desavalo jedno vreme da telefon sam salje MMS poruke,a da on nije ni znao...Ali tada je bilo besplatno slanje MMS-a,pa nije ni osetio dok mu neki prijatelj nije rekao za poruku...Ispostavilo se da je zaradio virus na GPRS-u,koji je sam slao poruke birajuci osobe iz imenika...Nadam se da je tvoj problem ipak samo do mreze
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
i ja sam imao taj problem i koliko sam zakljucio to je do mreze jer kako je dosao taj problem tako je i nestao.......
|
|
|
|
|
|
nadrealist Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 16 Apr 2006 Poruke: 23 Mesto: Metković
|
|
mreža je mala a previše je opterećena pa onda nastane zbrka pa se dešavaju razne stvari kao npr. to sa porukama ili pozivima, izvješćima i sl.
|
|
|
|
|
|
marijabgd4 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 98
|
|