:: |
Autor |
Poruka |
vip-maca Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jan 2006 Poruke: 85 Mesto: split
|
|
ja sam u prirodi puno stidljiva. ali ovako na chatu sam puno jaka na jeziku. kad mi se neko približi pocrvenim ako me počne zajebavati
|
|
|
|
|
|
ismihanaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 200 Mesto: sydney - zenica
|
|
nemam cega da se stidim, mada nepricam samo eto da bi mi se cuo glas
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
e pre nekako sam se tako postidela(privatni razlozi ) cutala sam par minuta..nisam bila u stanju da progovorim
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ne...nisam stidljiva...ne secam se kada mi se poslednji put desilo da pocrvenim
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Ja jesam stidljiva...ne kada primam komplimente npr. vec u nekim drugim stvarima...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
Ja nisam stidljiva... Jer kada mi se nesto svidi ili kada nesto zelim ja to i trazim ili pitam.... Mislim da ne treba biti stidljiv, jer nista onda neces uspeti u zivotu...
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
WaNjIcA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 27 Jun 2006 Poruke: 77 Mesto: vicenza
|
|
Ja sam stidljiva u svakom pogledu bilo da su to muskarci ili zene treba mi vremena da se opustim u novom drustvu crvenim kao ruza i samo cutim
Ja sam previse stidljiva i to nevalja ne mogu da se upustim u konversaciju i to nije dobro trebam vise komunicirati ali mi neide sram me je
|
_________________ Prodao si moje snove, zeleo si neke nove, kazu nisi za mene...Ko da srce nebi htelo kad bi samo jednom smelo tebe da zaboravi pa ce pre da oprosti |
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Ja nikada nisam i verovatno nikada i necu... zasto je to tako, nemam pojma, verovatno zbog sporta kojim se bavim...
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
pa i nisam nesto preterano stidljiva. .mislim da sam u granicama normale.stidim se jedino kad sa mojim buducim svekrom dodirujem neke teme.e onda sam u stanju da puknem...
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Nisam stidljiva...nimalo!Imam druga koji me jako zabrinjawa...po prirodi je jako miran i pametan decko i nevidjeno stidljiv! Ne znam sta cu s njim...87 je godiste!Ima mnogo problema u zivotu bas zbog toga.Npr. imao je ribe samo za vece i sumnjam da ih je on startovao...tj.nije sigurno!Zelim da mu pomognem ali on kao da se boji a i ja bas nisam siguna kako to da uradim...
[Edit by thorn: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Hm..nisan stidljiva..Prihvacan sve..ali da je u granicama..i to pogotovo s osobon koju ne poznajem..Ako osobu poznam, onda je to druga stvar !
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
slavica_m >>>luda mala<<<
|
Godine: 33
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 12318
|
|
Stidljiva sam u granicama normale...
|