:: |
Autor |
Poruka |
Little_dress ~50% angel & 50% devil~
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 3035 Mesto: Dream world
|
|
Devojke da li imate svoje omiljene carapice?
Koje carapice nosite za koju priliku?
Da li mozda imate carapice za spavanje, carapice za osvajanje i one za ne pokazivanje?
|
|
|
Lutkica2005 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 63
|
|
Moje omiljene carape su "ciste" carape
|
|
|
|
|
|
duhesa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 57
Datum registracije: 28 Nov 2004 Poruke: 180
|
|
uh,kad si svesna da su ti charapice dva broja vetje pa pleshu oko noge,kad im je boja "zanepokazivanje",kad....pa to mi udara direktno u samouverenost:((
|
|
|
|
|
|
ZOZEFINA Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 03 Jul 2005 Poruke: 2340 Mesto: Nis
|
|
imam ja moje omiljene crvene sa zutim tvitijem, nekada sam takve nosila na poslu slagale mi se uz uniformu, a sad ih nosim po kuci jer svi pizde kad me vide u njima
|
_________________ Sve se oko mene kretalo i bujalo, zivelo zivotom koji ja nisam osecala. Praznina, strasna praznina u glavi i grudima ispunjavala je moje trulo telo
Ovo je mesto gde sve stvarno prestaje gde mali deo mene krije se, secam se nekada nesto sam zelela i nekud sam krenula |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
pa nosim carapice od likre sa halterima i kad izlazim u grad i kad zelim da izazovem decka... )
|
|
|
|
|
|
MARINA-NS Shukran La Kul Shi
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Okt 2005 Poruke: 4921 Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)
|
|
Obicne carapice sa dizni likovima imam ih jedno 2 dzaka...
Za sve sam jako vezana i ne mogu da ih bacim
|
_________________ Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa! |
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Ne spavam u carapama....
a ostalo klasika....crne i plave boje uglavnom volim.
A u poslednje vreme dominiraju razne: zelene, roze,zute....
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
propast Seven of Nine
|
Datum registracije: 27 Avg 2005 Poruke: 7004 Mesto: Beograd
|
|
ovako uz farmerke...samo da su što šarenije i luđe
a inače...samostojeće...bez haltera jer ne volim da mi se ocrtava "žabica"..
|
|
|
|
|
|
tv Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 428
|
|
najvise volim carapice sa nekim aplikacijama, medama itd... volim i carape sa prstima...
|
|
|
|
|
|
oci zelene Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 55
|
|
dugo sam cuvala moje omiljene carape i na njima pisalo, i <3 NY.. drugarica mi poslala i stalno sam ih nosila
|
|
|
|
|
|
L_A_Z_Lj_I_V_A Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 09 Jun 2005 Poruke: 244 Mesto: pakao :)
|
|
uhh mislim da moja cimerkaaa mnogo ishe pati od ove vrste bolesti zvane "carape" nego ja....hmmm svakako dakakoo..najomiljenije su mi zoknice na rozee sirokee prugice.....sarene mahimalnoooo swee vrste rozihh RULE
|
_________________ pricace ti jednom mozda kako sam ja bio stosta..pile moje..pache moje malo....mudrovace badavani kad me nema da se branim..da sam blizu ne bi im se dalo... |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
jojobozavam sarene carapice..one drecave, upadljive..bas ih nekako volim..one sa blesavim slicicama..a mrzim cipkanei mrezaste
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|